x

Bogkonkurrence: Vind ”Et godt hus på en lille planet”

Hvordan skaber vi en rig og menneskelig arkitektur, der bygger på en fundamental omsorg for globale ressourcer? I bogen "Et godt hus på en lille planet" giver forfatter Rasmus Rune Nielsen otte forskellige svar, der bliver formuleret i tanker, holdninger og ny arkitektur. Deltag i lodtrækningen om at vinde bogen. Vi udlodder 80 eksemplarer.

Arrangementet er afholdt

Dato
2. november 2019

Tidspunkt
kl. 00.00 — kl. 00.00

Adresse
Hele Landet

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Bogkonkurrence: Vind ”Et godt hus på en lille planet”

Vind bogen 'Et godt hus på en lille planet'

Hvad er et godt hus? Hvordan skaber vi en rig og menneskelig arkitektur, der bygger på en fundamental omsorg for både lokale og globale ressourcer? Realdania har støttet den rigt illustrerede bog "Et godt hus på en lille planet" med portrætter af otte danske arkitektvirksomheder, der skaber ny arkitektur, hvor bæredygtighed både handler om at forbruge mindre og om at give mere. De medvirkende arkitektfirmaer er Lendager Group, GXN, C.F. Møller Architects, Vandkunsten, EFFEKT, Henning Larsen Architects, SLA og Tredje Natur (Third Nature). 

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen til og med fredag d. 1. november 2019.
  • Vinderne får besked senest tirsdag d. 5. november via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Vi trækker lod blandt alle deltagere, der er medlemmer af Realdania og har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.