x

Kom med på CHART

CHART er Nordens førende begivenhed for arkitektur, kunst og design. Nyskabende projekter fylder Kunsthal Charlottenborg ved Nyhavn, så kom med til kåring af årets idé i konkurrencen CHART architecture og få en særrundvisning i de nominerede projekter. Vi udlodder 10 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
31. august 2019

Tidspunkt
kl. 12.30 — kl. 15.00

Adresse
Nyhavn 2
1051 København K

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
Kom med på CHART

Realdanias arrangement om CHART på Charlottenborg

Realdanias medlemmer inviteres lørdag 31. august til Charlottenborg, der fyldes med et omfattende program af udstillinger, talks, film, performances og musik. Centralt i alle aktiviteterne er fem arkitekturpavilloner, der er bygget af helt unge arkitekter.

Realdanias medlemmer inviteres til en særlig præsentation af CHART architecture ved CHARTs direktør Nanna Hjortenberg og får mulighed for at høre fra jurymedlem Nikoline Dyrup Carlsen, partner i Spacon & X, hvordan de har grebet udvælgelsen af de unge arkitekter an.

Som afslutning af arrangementet får du mulighed for at se uddelingen af førstepræmie til en af pavillonerne ved David Zahle, partner i BIG og formand for juryen.

Læs mere om CHART

Adresse

Nyhavn 2, 1051 København K

Tid

Lørdag den 31. august, kl. 12.30-15.00

Mødested

Kunsthal Charlottenborg i Slotsgården ved scenen

Program

Kl. 12.30: Velkomst ved Simon Harboe, projektchef i Realdania, på vegne af Mit Realdania.

Nanna Hjortenberg, direktør for CHART, fortæller om, hvorfor der sættes fokus på unge arkitekter.  

Nicoline Dyrup Carlsen, partner i Spacon & X og medlem af årets jury for CHART Architecture, fortæller om arbejdet som dommer i årets konkurrence, hvordan deltagerne forholder sig til temaet om materialitet, og hvorfor de fem finalister er blevet valgt.

Kl. 13.00: Guidet tur til pavillonerne i mindre hold, hvor arkitekterne præsenterer deres ide og pavillon. Bemærk, at nogle af præsentationerne kan være på engelsk.

Kl. 14.00: Pause og mulighed for at købe mad og drikke fra pavillonerne.

Kl. 14:30: Uddeling af førstepræmie til en af pavillonerne ved David Zahle, partner i BIG og formand for juryen. Kort tale af prismodtagere.

Kl.15.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne til CHART fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest tirsdag den 27. august, og vinderne får direkte besked på mail onsdag den 28. august.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer.