x

Mød os på Building Green

Kig forbi vores stand i Forum til en uformel snak om vores arbejde og hør vores debatter på scenerne om bæredygtige byer og om at bygge med affald.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
30. oktober 2019 kl. 09.00 - 17.00
31. oktober 2019 kl. 09.00 - 17.00

Adresse
Forum
Julius Thomsens Plads 1
1925 Frederiksberg C

Adgang for alle

Tilmeld Se alle arrangementer
Mød os på Building Green

Husk at tilmelde dig Building Green forud, så du undgår at stå i kø ved indgangen (det er gratis):

Building Green Copenhagen 2019

Building Green fokuserer på bæredygtig arkitektur, design og løsninger og byder på inspiration og vidensdeling for alle med interesse for grøn innovation i byggebranchen.

Realdania events på Building Green

30. oktober

Kl. 10:15-12:00: Giv inputs til kommende Grand Solutions om Cirkulær Økonomi i byggeriet
Innovationsfonden og Realdania planlægger samlet at investere 40 mio. kr. i et stort forsknings- og udviklingsinitiativ (’Grand Solutions’-program) i 2020 for at fremme omstilling til cirkulære økonomi i byggesektoren. Alle er velkomne til at byde ind med inputs. Det foregår i BLOXHUB Pop-up lige bag ved Realdanias stand.

Kl. 11:00-12:00: Learning Session: Det cirkulære byggeri – affald som en afgørende ressource
Byggesektoren er blandt verdens største producenter af affald, og mængden af affald stiger i takt med, at der bliver bygget mere og større. Vinderne af vores innovationskonkurrence Circular Construction Challenge - Rethink Waste viser vejen til et mere bæredygtigt byggeri med tre løsninger på, hvordan man kan gøre affald til en ressource. I denne Learning Session fortæller vinderne om erfaringerne med at udvikle en cirkulær løsning fra bunden, om deres arbejde med partnere fra hele værdikæden i forhold til at udvikle en cirkulær forretningsmodel og konkrete prototyper for deres løsninger, og om hvilke barrierer de er stødt på, når det kommer til at bygge med affald.  Mød parterne bag Næste, GENTRÆ og From Waste to Biomaterial.

13:00-14:30: Få en snak med vinderne af Circular Construction Challenge 
Vinderne af vores innovationskonkurrence Circular Construction Challenge - Rethink Waste er klar til dialog og fremvisning af prototyper. Det foregår i området i stueetagen modsat side fra hovedindgangen tæt på Dagens Byggeri Lounge.

31. oktober

Kl. 11:00-12:00: VIP Discussion: Hvordan får vi mere bæredygtige byer i Danmark?
Vi har inviteret nogle af landets stærkeste eksperter inden for byudvikling til en debat om bæredygtige byer, netto nul i CO2 udledning og fremtidens byplanlægning. Mød Anne Skovbro (By & Havn), Christian Ibsen (Concito), Flemming Rafn Thomsen (Tredje Natur) og Simon Kjær Hansen (C40).

Fælles skabes bæredygtighed

I år lancerer Building Green et helt nyt område ’Fælles skabes bæredygtighed’ på balkonen. Området skal facilitere værdiskabende dialoger i byggebranchen, så hele bygge- og anlægsbranchen kan skalere udvikling og salg af genbrugsbyggematerialer. Vi har støttet området. 

 

Øvrige debatter vi deltager i

31. oktober 

Kl. 12.30-13.30: VIP Discussion: InnoBYG: Træbyggeri – tid til status!
I 2015 startede InnoBYG et projekt op om ”fleretagers træhuse”. ”The rest is history” som man siger – og i dag er højhuse i træ et varmt emne i byggebranchen og interessen for at bruge træ som byggemateriale – også når der bygges i højden - er stor. Siden 2015 har InnoBYG arbejdet videre med emnet bl.a. i en netværksgruppe, hvor en række arbejdsgrupper har beskæftiget sig med fx brandforhold, uddannelse og bæredygtighed. På denne VIP-discussion inviterer vi indenfor til en status på ”træbyggeri” – hvor langt er vi nået siden 2015, hvad er der fokus på lige nu – og hvor er vi på vej hen? Mød: Jonas Sangberg (Sangberg Architects), Stig Hessellund (Realdania), Henrik Carstensen (Hustømrerne A/S, Gitte Gylling Olesen (Rambøll), Jesper F. Hoffmann (Scandi Byg) og Peder Fynholm.

Om Building Green

Building Green byder på et to dages konferenceprogram med både nationale og internationale keynotes samt relevante debatter med profiler fra arkitekt- og byggebranchen.  

Vi ses!