x

AFLYST. Sådan kan du bo mere bæredygtigt

ARRANGEMENTET ER AFLYST. Tag med på en rundtur i boligen, hvor vi sammen med ordstyrer Rasmus Rune Nielsen samt Kristine Virén og Henrik Bisp fra Videncentret Bolius stiller skarpt på boligens CO2-udledning, bæredygtige materialer, energiforbruget og meget mere. Undervejs får du masser af konkrete råd til, hvad du selv kan gøre, og vi quizzer om boligens klimaftryk. Vi udlodder 20 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
21. september 2020

Tidspunkt
kl. 17.30 — kl. 19.00

Adresse
Realdania
Jarmers Plads 2
1551 København V

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
AFLYST. Sådan kan du bo mere bæredygtigt

Realdanias medlemsarrangement: Sådan kan du bo mere bæredygtigt

Videncentret Bolius har gennemført en stor undersøgelse sammen med TNS Gallup, hvor danskernes viden om bæredygtighed i boligen kortlægges, og hvad danskerne ser af muligheder og barrierer til at agere bæredygtigt. Sammen med Realdania ser Videncentret Bolius på et større initiativ, der skal give danskerne redskaber, viden og motivation til at træffe de klimavenlige valg.

Adresse

Realdania, Jarmers Plads 2, 1551 København SV.

Tid 

Mandag den 21. september 2020, kl. 17:30 - 19:00.

Program

17:30: Velkommen til Realdania ved projektleder Anne Helmer.

Bo Bæredygtigt - En rundtur i boligen med formidlingschef Kristine Virén, fagekspert Henrik Bisp fra Videncentret Bolius og moderator Rasmus Rune Nielsen. 
 
Vi kårer vinderen af Bo Bæredygtigt-quizzen.   

19.00: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 30. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 31. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind