x

AFLYST: Nybygget højskole: Fokus på musik, medier, politik og kunst

ARRANGEMENTET ER AFLYST: DELTAGERE BLIVER KONTAKTET DIREKTE. Har du lyst til at drømme dig tilbage til din egen højskoletid? Hvis du vil høre om de kreative visioner for Danmarks nyeste byggede højskole, skal du deltage i vores konkurrence om et besøg på Roskilde Festival Højskole den 17. marts. Vi fortæller om højskolens fødsel og arkitekturens vigtige rolle for højskolens aktiviteter. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
17. marts 2020

Tidspunkt
kl. 18.00 — kl. 20.00

Adresse
Basgangen 20
4000 Roskilde


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
AFLYST: Nybygget højskole: Fokus på musik, medier, politik og kunst

Realdanias medlemsarrangement på Roskilde Festival Højskole

Roskildes kreative bydel Musicon fik i 2019 en højskole. Har du lyst til at mærke den helt særlige ånd, der hersker på en højskole og drømme dig tilbage til da du selv gik på højskole, eller er du bare nysgerrig på Danmarks nyeste højskole, så kom på besøg på Roskilde Festival Højskole. Her kan du høre om højskolens tilblivelse, dens vision og den særlige måde den er indrettet på. Og du kan blive vist rundt på højskolen af nogle af de elever, der bor der.

Læs mere om projektet

Adresse

Basgangen 20, 4000 Roskilde.

Mødested 

Foredragssalen.

Parkering 

Parkering ved Pulsen i Musicon to minutter fra skolen.

Tid 

Tirsdag den 17. marts 2020, kl. 17.30-20.00.

Program 

Kl. 18.00: Velkomst ved projektleder Heidi Meier Bach, som fortæller om Realdania.

En repræsentant for Roskilde Festival Højskolen fortæller om visionen for Roskilde Festival Højskole.

Efterfølgende får arkitekt Mads Lützen fra COBE ordet, og han vil berette om indretningen af Roskilde Festival Højskole.

Vi får en rundvisning i de spændende lokaler af højskolens egne elever.

Kl. 20.00: Tak for i aften.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest søndag den 1. marts, hvorefter vinderen får direkte besked på mail næste dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind