x

KONKURRENCEN ER LUKKET. Vind bogen om BLOX

BLOX, der er tegnet af tegnestuen OMA og finansieret af Realdania, har siden 2018 været Københavns bindeled mellem bymidten og havnefronten. Bogen om BLOX fortæller gennem interviews og essays historien om bygningens grundidé, udvikling og funktion som hjemsted for arkitektur og bæredygtig byudvikling. Vi udlodder 80 eksemplarer af bogen.

Arrangementet er afholdt

Dato 16. august 2020

Tidspunkt
kl. 23.30 — kl. 23.30

Adresse
Jarmers Plads 2


Lukket for tilmelding

KONKURRENCEN ER LUKKET. Vind bogen om BLOX

Om bogen "BLOX"

Bogen om BLOX fortæller gennem interviews og essays, historien om bygningens tilblivelse og grundidé. Det er en grundig indføring i de mange beslutninger og spørgsmål, der opstår i et projekt, hvor ambitionerne for arkitekturen, byrummet og bygningens liv har været meget høje fra ideen blev født i 2004 til anvendelsen i dag. Det er samtidig historien om Københavns udvikling af havnefronten som en af byens vigtigste rekreative rum. Bogen indeholder omfattende fotografisk materiale, arkitekturtegninger, processkitser og arkitekturmodeller viser BLOX som arkitekterne tænkte bygningen i arbejdet med at designe det spektakulære byggeri.

Bag udgivelsen står Realdania, og den er skrevet af Kristoffer Lindhardt Weiss, som har en baggrund i filosofi og er tidligere medejer af Effekt. 
Vi udlodder 80 eksemplarer af bogen.

Læs bogen om BLOX online

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen til og med søndag d. 16. august 2020.
  • Vinderne får besked senest mandag d. 17. august 2020, direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Vi trækker lod blandt alle deltagere, der er medlemmer af Realdania og har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.