x

Vind Realdania By & Byg Årbog 2019

Tusindvis af besøgende kiggede forbi, da Realdanias datterselskab, Realdania By & Byg, i årets løb inviterede indenfor i selskabets mere end 50 historiske ejendomme for at vise, hvordan restaurering af unikke historiske huse kan gøre dansk bygningskultur levende. Hvert år udgiver Realdania By & Byg en årbog, som fortæller om ejendommene og oplevelserne. Deltag i vores konkurrence om den spritnye Årbog 2019. Vi udlodder 100 eksemplarer.

Arrangementet er afholdt

Dato
24. januar 2020

Tidspunkt
kl. 23.59 — kl. 23.59

Adresse
Hele Landet

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Vind Realdania By & Byg Årbog 2019

Om Realdania By & Byg Årbog 2019

2019 blev et år med stor aktivitet i Realdania By & Bygs ejendomme og projekter. Et blik i den årbog, som datterselskabet har udgivet om det forgangne år, viser, hvordan projekter nogle steder blev afsluttet og fejret; andre steder blev projekter sat i gang. Og over hele landet blev tusindvis af gæster i årets løb inviteret indenfor i selskabets ejendomme, udviklingsbyggerier og byudviklingsprojekter, som hver især bidrager til foreningen Realdanias mål om at fremme en levende bygningskultur.

Og i regi af Realdania By & Byg Klubben deltog mange hundrede klubmedlemmer i årets løb i arrangementer og rundvisninger i særligt de historiske ejendomme, som tilsammen repræsenterer dansk bygningskultur gennem 500 år. Hver gang dørene åbnes, er ejendommene med til at levendegøre en vigtig del af dansk kultur- og bygningsarv.

- Det er en glæde at opleve gæsternes nysgerrighed og begejstring, når de besøger de historiske huse og ser, hvordan husene kan bruges i en nutidig sammenhæng. Det er netop, når husene er i brug, at de er med til at levendegøre og formidle en vigtig del af den danske kulturarv. Bygningerne videregiver både en fortælling om arkitektur, byggeskikke og materialer og en fortælling om det liv, der er blevet levet i og uden for bygningerne, siger Realdania By & Bygs administrerende direktør, Peter Cederfeld.

Læs mere om Årbog 2019

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen til og med fredag d. 24. januar 2020, kl. 12.00.
  • Vinderne får besked fredag d. 24. januar 2020, direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Vi trækker lod blandt alle deltagere, der er medlemmer af Realdania og har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.