x

Konkurrence: Vind bogen ”De sidste øboere”

Bogen ”De sidste øboere” fortæller om livet på ti danske øer, fra den unikke vadehavsø Mandø til den glemte perle Saltholm. Vi udlodder 100 eksemplarer af bogen om øerne, deres unikke historie og de mange muligheder, der stadig findes derude – i udkanten af det danske ørige.

Arrangementet er afholdt

Dato 17. maj 2020

Tidspunkt
kl. 23.30 — kl. 23.30

Adresse
Jarmers Plads 2

For medlemmer af Realdania

Konkurrence: Vind bogen ”De sidste øboere”

Om bogen "De sidste øboere"

Over de seneste 40 år er befolkningstilvæksten i de større byer accelereret, og det har efterladt de mindre landsbyer og øsamfund med færre indbyggere og arbejdspladser. Bogen "De sidste øboere" fortæller den vigtige historie om Danmarks mindste øsamfund.

Bogens forfatter Christina Vorre har besøgt Birkholm, Baagø, Christiansø/Frederiksø, Hirsholmene, Hjortø, Livø, Mandø, Skarø, Vejrø og Saltholm. Her har hun blandt andet mødt Jørgen, eneboeren på Hirsholmene, og hørt historien om 96-årige Mie, der efter 67 år på Mandø stadig er tilflytter.

Vi udlodder 100 eksemplarer af bogen, som vi har støttet i samarbejde med Den Hielmstierne Rosencroneske Stiftelse, Kong Christian den Tiendes Fond, 3F’s Medie- og Kulturfond, Nikolai og Felix Fonden og Lademanns Fond

Læs mere om bogen

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen til og med søndag d. 17. maj 2020.
  • Vinderne får besked senest tirsdag d. 19. maj 2020, direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Vi trækker lod blandt alle deltagere, der er medlemmer af Realdania og har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.