x

Konkurrence: Vind bogen ”TIL SALG”

Foto- og kunstbogen "TIL SALG" byder os indenfor i de billigste huse i Danmark. Billederne i Jutta Marie Jessens bog er ikke en hånlig udstilling af yderområderne, men en nænsom fortælling om et boligdanmark meget langt fra de store byer. Vi trækker lod om 25 eksemplarer af bogen.

Arrangementet er afholdt

Dato 04. maj 2020

Tidspunkt
kl. 08.00 — kl. 08.00

Adresse
Jarmers Plads 2

For medlemmer af Realdania

Konkurrence: Vind bogen ”TIL SALG”

Om bogen "TIL SALG"

"TIL SALG" er en dokumentarisk foto- og kunstbog med udvalgte fotografier og citater fra ejendomsmægleres salgsannoncer. Bogen, der blandt andet er støttet af Realdania, byder os indenfor i de billigste huse i Danmark, hvor fotograf Jutta Marie Jessen viser hverdagens poesi.  

Vi udlodder 25 eksemplarer af bogen. Skriv i din konkurrencetilmelding, hvis du ønsker at deltage i lodtrækningen om denne bog.

Læs mere om bogen

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen til og med søndag d. 3. maj 2020.
  • Vinderne får besked senest tirsdag d. 5. maj 2020, direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Vi trækker lod blandt alle deltagere, der er medlemmer af Realdania og har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.