x

Samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø

Gør arkitektur dig glad, og kan god arkitektur flytte folk? Få svar på disse og mange flere spørgsmål den 16. juni i Aarhus Internationale Sejlsportscenter, når vi inviterer til samtalesalon med tv-vært Christine Feldthaus, Aarhus' stadsarkitekt Stephen Willacy og analysechef i Realdania, Henrik Mahncke. Vi udlodder 20 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning. Arrangementet live streames desuden til øvrige interesserede medlemmer.

Arrangementet er afholdt

Dato
16. juni 2020

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 19.00

Adresse
Esther Aggebos Gade 80A
8000 Aarhus

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
Samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø

Realdanias medlemsarrangement: Samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø 

Mere end 6 ud af 10 danskere vurderer, at boligen i høj eller meget høj grad har betydning for livskvalitet. Det er et af resultaterne i Realdanias og Videnscentret Bolius' undersøgelse om danskerne og deres forhold til bl.a. boligen, naboskab og mange andre ting med relation til de fysiske rammer for hverdagen. I spørgeskemaundersøgelsen har mere end 7.000 danskere svaret på en lang række spørgsmål om alt fra vedligehold af boligen, bekymringer, betydningen af deres nærområde og de fysiske rammers betydning for deres livskvalitet.

Læs mere om projektet

Adresse 

Aarhus Internationale Sejlsportscenter, Esther Aggebos Gade 80A, 8000 Aarhus.

Parkering

Der er flere p-huse i nærheden af sejlsportscentret. Afsæt dog gerne 5-10 min. til at spadsere det sidste stykke hen til centret.

Tid 

Tirsdag den 16. juni 2020, kl. 17.00 - 19.00.

Program 

Kl. 17.00: Realdanias repræsentant Anne Helmer byder velkommen. 

Samtalesalon: Christine Feldthaus i samtale med stadsarkitekt for Aarhus Stephen Willacy og analysechef i Realdania Henrik Mahncke. 

Kl. 18.15: Samtalen rundes af, og vi serverer en sandwich og en forfriskning på tagterrassen af sejlsportscentret. Streamingen afsluttes. 

Kl. 19.00: Tak for i dag

NB: Vinderne, som får billetter ved samtalesalonen, skal være opmærksomme på, at man kan blive filmet og deltager i den direkte live stream til de øvrige medlemmer. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest fredag den 12. juni kl. 12, hvorefter vinderen får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind