x

AFLYST. Oplev Hagge’s Musik Pub – Ildsjælenes Musikhus

AFLYST. I 2016 fik det anerkendte spillested Hagge’s Musik Pub en gennemgribende renovering. Den 29. april kan du opleve ildsjælenes musikhus, der siden 1988 har været egnens ikke-kommercielle spillested med cirka 50 musikarrangementer om året. Vi udlodder i alt 2 x 45 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 29. april 2020

Tidspunkt
kl. 18.00 — kl. 20.30

Adresse
Vestergade 80
6270 Tønder

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer
AFLYST. Oplev Hagge’s Musik Pub – Ildsjælenes Musikhus

Realdanias medlemsarrangement i Hagge's Musik Pub i Tønder 

Hagge's Musik Pub trængte i mange år til en renovering af de fysiske rammer, så stedet kunne leve op til nutidens standarder og sikre publikum de bedst mulige rammer for gode musikoplevelser. Gennem kampagnen "Underværker" er Hagge´s blevet gennemrenoveret. 

Læs mere om projektet

Adresse

Hagge´s Musik Pub, Vestergade 80, 6270 Tønder

Tid 

Onsdag den 29. april 2020, kl. 18.00 - 20.30

Program 

Kl. 18.00: Projektleder Tim Jensen byder velkommen på vegne af Realdania.

Velkomst og oplæg om spillestedet af Hagge’s leder Lene Jensen.

Oplæg af kampagneleder for Realdanias Underværker-kampagne, Susanne Rud.

Vi byder på lidt forplejning, og derefter bliver der tid til quiz og hygge.

Kl. 20.30: Tak for i dag. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 13. marts, hvorefter vinderen får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind