x

AFLYST. Utzon Center: Bo bedre med Vandkunsten

ARRANGEMENTET ER AFLYST. Vi skal bo bedre. Og langt mere bæredygtigt og grønt. Det har tegnestuen Vandkunsten arbejdet på siden 1970. Og her fem årtier senere er arkitekternes budskab mere aktuelt end nogensinde. Utzon Center fejrer Vandkunstens runde fødselsdag, og vi er inviteret med på en guidet rundvisning i udstillingen ”Bo bedre med Vandkunsten”. Vi udlodder i alt 2 x 80 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
31. marts 2020 kl. 14.30 - 17.00
31. marts 2020 kl. 19.00 - 21.30

Adresse
Utzon Center
Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
AFLYST. Utzon Center: Bo bedre med Vandkunsten

Realdanias medlemsarrangement "Bo bedre med Vandkunsten" i Utzon Center

Udstillingen om tegnestuen Vandkunsten handler om, hvordan vi kan bo bedre. Både nu og i fremtiden. For alt i udstillingen er skabt som en kærlighedserklæring til genbrug og med den ædle patinering, som alder og brug sætter i materialer. Det er helt i tegnestuens ånd og i tråd med tiden, at udstillingen går imod det perfekte og forkromede. Vandkunsten var pionerer, når det gælder fællesskabsbaserede boligtyper og fokus på gode materialer – både på landet og i byen.  

Læs mere om udstillingen "Bo bedre med Vandkunsten"

Adresse 

Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg

Tid 

Tirsdag den 31. marts 2020, kl. 14.30 - 17.00 og kl. 19.00 - 21.30 

Program 

Hold 1 kl. 14.30 - 17.00

Kl. 14.30: Velkommen ved projektleder Ingelise Andersson

Direktør for Kunsten og Utzon Center, Lasse Andersson fortæller om Utzon Center, relationen til Realdania og overordnet om den aktuelle udstilling.

Herefter deler vi os i tre grupper og får en guidet tur rundt i udstillingen Bo bedre med Vandkunsten.

Vi slutter af med en kop kaffe og et stykke kage og muligheden for at gå rundt i udstillingen på egen hånd.

Kl. 17.00: Tak for i dag. 

 

Hold 2 kl. 19.00 - 21.30

Kl. 19.00: Velkommen ved projektleder Ingelise Andersson

Udstillingschef i Utzon Center Line Eriksen fortæller om Utzon Center, omrelationen til Realdania og overordnet om den aktuelle udstilling.

Herefter deler vi os i tre grupper og får en guidet tur rundt i udstillingen Bo bedre med Vandkunsten.

Vi slutter af med en kop kaffe og et stykke kage og muligheden for at gå rundt i udstillingen på egen hånd.

Kl. 21.30: Tak for i dag. 

 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest fredag den 13. marts, hvorefter vinderen får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind