x

Fiks den tohjulede og test Cykellegepladsen på Formosavej

Børn og deres voksne inviteres til at tage cyklen med til en sjov eftermiddag på den beboerskabte cykellegeplads på Amagers Formosavej. Få tips til at vedligeholde din cykel og hør Cykellegepladsens Venner fortælle om arbejdet med at forvandle en kedelig plads til et fleksibelt og aktivt byrum for alle. Realdania har støttet projektet gennem ildsjælekampagnen Underværker. Vi udlodder i alt 25 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
13. oktober 2020 kl. 11.00 - 13.00
13. oktober 2020 kl. 14.00 - 16.00

Adresse
Hjørnet af Formosavej og Backersvej
Amager
2300 København S

For medlemmer af Realdania

Se alle arrangementer
Fiks den tohjulede og test Cykellegepladsen på Formosavej

Realdanias medlemsarrangement på Trafiklegepladsen 

Trafiklegepladsen på Formosavej er en cykel- og trafiklegeplads på Amager i København. Trafiklegepladsen er for børn i alle aldre, og man kan cykle og køre på løbehjul på banen. Der er også mulighed for at låne en børnecykel i Cykelbiblioteket. 

Trafiklegepladsen blev etableret af en gruppe borgere i samarbejde med Amager Øst Lokaludvalg. Engagerede beboere har i samarbejde med en arbejdsgruppe fra Amager Øst Lokaludvalg omdannet et trist og kedeligt byrum – en gammel busvendeplads på det sydlige Amager - til en trafiklegeplads og et fleksibelt byrum for de mindste borgere og deres forældre. 

Adresse

Hjørnet af Formosavej og Backersvej, Amager, 2300 København S

Tid 

Tirsdag den 13. oktober 2020, kl. 11.00-13.00 og kl. 14.00-16.00 

Særlig information 

Parkering på Backersvej og Formosavej. Husk tøj, der passer til vejret.

Program

Hold 1 kl. 11.00-13.00: 

Kl. 11.00: Ankomst og let forplejning.

Velkomst om Realdania v. projektleder Susanne Rud.

Oplæg om udviklingen af cykellegepladsen v. Rasmus Steenberger.

Fiks din cykel med Bicycle Innovation Lab.

Afsluttende spørgsmål.

Kl. 13.00: Tak for i dag.

Hold 2 kl. 14.00-16.00: 


Kl. 14.00: Ankomst med let forplejning.

Velkomst om Realdania v. projektleder Susanne Rud.

Oplæg om udviklingen af cykellegepladsen v. Rasmus Steenberger.

Fiks din cykel med Bicycle Innovation Lab.

Afsluttende spørgsmål.

Kl. 16.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 24. september, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 25. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind