x

Kom til samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø

Gør arkitektur dig glad, og påvirker det byggede miljø i det hele taget din livskvalitet? Få svar på disse spørgsmål og inspiration til debat den 3. marts på Jarmers Plads, når vi inviterer til samtalesalon med TV-vært Christine Feldthaus, arkitekt Lone Wiggers og analysechef i Realdania, Henrik Mahncke. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
3. marts 2020

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 19.00

Adresse
Jarmers Plads 2
1551 København V

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kom til samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø

Realdanias medlemsarrangement Samtalesalon: Livskvalitet og det byggede miljø 

Mere end 6 ud af 10 danskere vurderer, at boligen i høj eller meget høj grad har betydning for livskvalitet. Det er et af resultaterne i Realdanias og Videnscentret Bolius' undersøgelse om danskerne og deres forhold til bl.a. boligen, naboskab og mange andre ting med relation til de fysiske rammer for hverdagen. I spørgeskemaundersøgelsen har mere end 7.000 danskere svaret på en lang række spørgsmål om alt fra vedligehold af boligen, bekymringer, betydningen af deres nærområde, og de fysiske rammers betydning for deres livskvalitet.

Læs mere om projektet

Adresse 

Realdania, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Arrangementet finder sted i Spisesalen på 2. sal.

Tid 

Tirsdag den 3. marts 2020, kl. 17.00 - 19.00

Program 

Kl. 17.00: Realdanias repræsentant Anne Helmer byder velkommen. 

Samtalesalon: Christine Feldthaus i samtale med arkitekt og partner hos C.F. Møller Lone Wiggers og analysechef i Realdania Henrik Mahncke. 

Vi serverer en sandwich og et glas vin i pejsestuen.

Kl. 19.00: Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest søndag den 23. februar, hvorefter vinderen får direkte besked på mail næste dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind