x

Familieudflugt til vildtreservat og Thy Caravanen

Tag hele familien med til Hanstholm Vildtreservat den 20. september, hvor det mobile kultur- og oplevelsescenter Thy Caravanen står klar med køkken og værksted. Dagen byder på udsigt til et unikt landskab, historier om visionen for det rullende oplevelsescenter, snitteværksted til børnene, mad over bål og måske et glimt af krondyr i det fjerne. Vi udlodder 25 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
20. september 2020 kl. 11.00 - 13.00
20. september 2020 kl. 14.00 - 16.00

Adresse
Lejrpladsen Sårup
Hanstholm Vildtreservat

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Familieudflugt til vildtreservat og Thy Caravanen

Realdanias medlemsarrangement i Hanstholm

Hanstholmreservatet ligger mellem Klitmøller og Hanstholm som et månelandskab af klitheder på hævet havbund. Landskabet er unikt i Europa og strækker sig over cirka 40 kvadratkilometer i Nationalpark Thy. Thy Caravanen er en specialudviklet mobil facilitet, der understøtter vildmarsksoplevelser i den vilde natur, samtidig med at skåne den.

Iværksætter og vildmarskmand Henrik Olsen tager gæsterne med Thy Caravanen ud til Isbjerget, der er et af 12 hvile- og udkigsposter i Hanstholmreservatet. Der vil være mad over bål og snitteværksted for børnene.

Læs mere om projektet

Adresse 

Lejrpladsen Sårup, Hanstholm Vildtreservat.

Parkering

Parkeringspladsen over for indkørslen til Sårupvej 62, 7730 Hanstholm.

Tid 

Søndag den 20. september 2020, kl. 11.00-13.00 og kl. 14.00-16.00.

Særlig information 

Påklædning efter vejret, da arrangementet afholdes udendørs. Der vil være håndsprit til rådighed. Vi følger myndighedernes anvisninger og sørger for at holde god afstand. 

Program 

Hold 1 kl. 11.00-13.00:

Kl. 11.00: Velkomst v. projektleder Susanne Rud.

Velkomst og oplæg v. Henrik Olsen om Thy Caravanen.

Sanketur og snitteværksted for børn.

Workshop med bålmad og bålhygge med snobrød.

Afsluttende spørgsmål.

Kl. 13.00: Tak for i dag. Det er muligt at gå med en naturvejleder ud til Isbjerget i forlængelse af arrangementet.

Hold 2 kl. 14.00-16.00:

Kl. 14.00: Velkomst v. projektleder Susanne Rud. 

Velkomst og oplæg v. Henrik Olsen om Thy Caravanen.

Sanketur og snitteværksted for børn.

Workshop med bålmad og bålhygge med snobrød.

Afsluttende spørgsmål.

Kl. 16.00: Tak for i dag. Det er muligt at gå med en naturvejleder ud til Isbjerget i forlængelse af arrangementet.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 30. august, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 31. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind