x

Oplev Ballonhangaren på Islands Brygge

På kanten af Amager er en sjælden ballonhangar fra 1917 forvandlet fra faldefærdigt militæranlæg til rideskole for lokale børn. Den 20. oktober viser arkitekt i Realdania By & Byg, Per Troelsen, rundt i og omkring Ballonhangaren og fortæller om restaureringen. Vi udlodder 10 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
20. oktober 2020 kl. 15.00 - 16.30
20. oktober 2020 kl. 17.00 - 18.30

Adresse
Artillerivej 73 A-B
2300 København S

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev Ballonhangaren på Islands Brygge

Realdanias medlemsarrangement i Ballonhangaren 

Den 100 år gamle ballonhangar på Islands Brygge i København er en af de eneste tilbageværende af sin slags i Europa. Den fredede bygning, som bærer vidnesbyrd om en ganske særlig epoke i dansk militærhistorie, har siden 2017 været en del af Realdania By & Bygs samling af ca. 60 historiske ejendomme. 

Læs mere om projektet

Adresse

Artillerivej 73 A-B, 2300 København S. Gå til krydset Artillerivej/Halfdansgade. Her kan du se en grussti, der fører ind over Amager Fælled. Følg stien cirka 250 meter. 

Tid 

Tirsdag den 20. oktober 2020, kl. 15:00 - 16.30 og 17.00 - 18.30 

Særlig information

Husk at medbringe praktisk fodtøj - området er temmelig mudret.

Transport

Parkering: Indkørsel til og parkering ved Ballonhangaren er IKKE tilladt. Vi henviser til gadeparkering på Artillerivej eller  i gaderne på den modsatte side af Artillerivej. Alternativt henviser vi til metrostationen Islands Brygge, der ligger få minutters gang fra Ballonhangaren.

 

Program

Hold 1 kl. 15.00 - 16.30 

15.00: Projekleder i Realdania By & Byg, Louise Jonsson, byder deltager velkommen. 

Arkitekt og projektleder i Realdania By og Byg Per Troelsen tager deltagerne med rundt i og omkring den gamle Ballonhangar og fortæller om stedets historie og restaureringen. 

Vi byder på en forfriskning og mulighed for at spørge om projektet. 

16.30: Arrangementet slutter.

Hold 2 kl. 17.00 - 18.30 


17.00: Projekleder i Realdania By & Byg, Louise Jonsson, byder deltagerne velkommen. 

Arkitekt og projektleder i Realdania By og Byg, Per Troelsen, tager deltagerne med rundt i og omkring den gamle Ballonhangar og fortæller om stedets historie og restaureringen. 

Vi byder på en forfriskning og mulighed for at spørge om projektet. 

18.30: Arrangementet slutter. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 4. oktober, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 5. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind