x

AFLYST. Besøg en 400 år gammel købmandsgård

ARRANGEMENTET ER AFLYST. Køkkengulvet hælder 17 grader, på loftet står et gammelt hejseværk, og i et rum er en gammel teaterkulisse opspændt som væglærred. Kom med ind i den mere end 400 år gamle Oluf Bagers Mødrene Gård, når historiker Troels Jeppesen viser rundt den 9. december og fortæller om den tidligere købmandsgård, som Realdania By & Byg ejer og har restaureret til nye funktioner. Vi udlodder 30 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
9. december 2020 kl. 15.00 - 16.30
9. december 2020 kl. 17.00 - 18.30

Adresse
Nørregade 29
5000 Odense


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
AFLYST. Besøg en 400 år gammel købmandsgård

Realdanias medlemsarrangement på Oluf Bagers Mødrene Gård

Huset i Nørregade 29 i Odense er opført i 1586 af forretningsmanden Oluf Bager. Gennem godt 400 år har bygningen undergået store forandringer, ligesom anvendelsen af huset er skiftet meget over tid. Alle de historiske lag og levn er bevaret med lige stor vægt, mens de nye tilføjelser, der har været nødvendige, er søgt udført med sober respekt for kvaliteterne i det fine, gamle hus. Livet fortsætter i Oluf Bagers Mødrene Gård.

Læs mere om projektet

Adresse 

Nørregade 29, 5000 Odense 

Mødested

Modtagelse på gårdspladsen 

Tid

Mandag den 9. december 2020 kl. 15.00 - 16.30 og kl. 17.00 - 18.30 

Program 

Hold 1 kl. 15.00 - 16.30 

Kl. 15.00 Velkomst ved Realdania By & Byg

Historiker Troels Jeppesen viser rundt og fortæller om den gamle købmandsgård og dens beboere. 

Realdania By & Byg serverer kaffe og kage på det gamle hånebåndsloft. 

Kl. 16.30 Tak for i dag!

Hold 2 kl. 17.00 - 18.30 

Kl. 17.00 Velkomst ved Realdania By & Byg 

Historiker Troels Jeppesen viser rundt og fortæller om den gamle købmandsgård og dens beboere. 

Realdania By & Byg serverer kaffe og kage på det gamle hånebåndsloft. 

Kl. 18.30  Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest fredag den 23. oktober, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 23. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind