x

Sådan er livet i et seniorbofællesskab

Deler man også hækkesaks og gæsteværelse? Realdanias indsats ”Rum og fællesskab for ældre” skal reducere ældres ensomhed og fremme livskvaliteten i alderdommen. Få en situationsrapport fra 50+ bofællesskaber i hele landet den 21. oktober, når Max Pedersen fra Institut for Bygningskunst og Design samt beboere fra seniorbofællesskaber fortæller om livet i et moderne bofællesskab.

Arrangementet er afholdt

Dato 21. oktober 2020

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 19.00

Adresse
Holmegaard Værk
Glasværksvej 54
4684 Holmegaard


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Sådan er livet i et seniorbofællesskab

Realdanias medlemsarrangement om seniorbofællesskaber i Holmegaard Værk 

Undersøgelser viser, at omkring 104.000 ældre føler sig ensomme. Derfor arbejder Realdania for at udvikle og forbedre boformer og sociale fællesskaber, som kan fremme livskvaliteten.

Læs mere om Realdanias projekter om bofællesskaber

Adresse 

Holmegaard Værk, Glasværksvej 53, Fensmark, 4684 Holmegaard. 

Tid

Onsdag den 21. oktober 2020, kl. 17.00 - 19.00. 

Mødested 

Glassalen på 1. sal. 

Parkering 

Parkering: Kom i god tid - bliv krydset af og få registreret din nummerplade. Så er parkering gratis. Hav gerne dit registreringsnummer klar. Alternativt betales parkering via Easypark.

Program 

Kl. 17.00: Velkomst og kort præsentation af Holmegaard Værk v. museumsdirektør Keld Møller Hansen.

Moderator Steen Breiner giver en kort intro til foreningen Realdania og præsenterer aftenens program. 

Projektchef i Realdania, Stig Hessellund, fortæller om Realdanias initiativ omkring seniorbofællesskaber og de mange nye af slagsen, som allerede nu er på vej rundt om i landet. 

Max Pedersen fra Institut for Bygningskunst og Design, KADK, antroplog med speciale i seniorbofællesskaber, beretter om, hvordan det står til ude i bofællesskaberne. 

Tid til en pause og en sandwich. 

Naboerne Berit Sandfeld og Søren Sørensen er veteraner og har boet i seniorbofællesskabet i Farum i knap fem år. De var selv med til at tage initiativ til det og deler ud af deres erfaring. 

Ægteparret Ruth og Aksel Goth er for nylig flyttet ind i det spritnye seniorbofællesskab Kamelia Hus ved Grønttorvet i Valby. Hør om deres rejse og erfaringer.

Afrunding, spørgsmål og tak for i dag v. Steen Breiner. 

Kl. 19.00: Arrangementet er slut

 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind