x

Vind månedens konkurrence

Deltag i vores konkurrence for nye medlemmer og vind bøger, plakater, billetter og meget mere, som vi har støttet. Bliv klogere på bygningsarv, boligmiljøer, byudvikling og meget mere bygget miljø, når vi udtrækker 10 vindere hver den første i måneden.

Konkurrence

Dato
1. juli 2024

Tidspunkt
kl. 08.00 — kl. 08.00

Adresse
Hele landet

For medlemmer af Realdania

Vind månedens konkurrence

Præmier i 2024

Vind en af de spændende bøger, som fortæller om steder, som vi i foreningen Realdania har støttet. Tilmeld dig konkurrencen og angiv i tilmeldingen, hvilken præmie, du ønsker. Læs konkurrencebetingelserne nederst på siden.

 

Bog: Danmarks dybeste hemmelighed
Langt inde i Rold Skov syd for Aalborg står landets bedst bevarede civile koldkrigsbunker, REGAN Vest, som nu er åben for offentligheden med støtte fra Realdania. Bogen om REGAN Vest tager læseren med på en spændende og illustreret rejse ind i et unikt bygningsværk, et stykke uberørt dansk kulturarv, med en helt særlig historie om Den Kolde Krig og store hemmeligheder (3. udgave).  

Læs mere om bogen

 

Bog: Turen går til Realdania
Politikens Forlag har i samarbejde med os udgivet "Turen går til Realdania". I bogen beskriver forfatteren et bredt udvalg af de projekter, som vi har bidraget til over hele Danmark – i det velkendte format fra de øvrige bøger i rejseserien "Turen går til..." (udgivet 2022).

Læs mere om bogen

 

Plakat: BLOX i København
Ved Københavns havn ligger ét af Danmarks mest markante byggerier, BLOX, som designvirksomheden Vissevasse har afbildet i en særproduktion af deres ikoniske plakater. Vi har støttet byggeriet af BLOX, som huser Dansk Arkitektur Center og vækst- og innovationscentret for arkitektur, design, byggeri og byudvikling BLOXHUB.

 

Bog: Bovbjerg Fyr
Bovbjerg Fyr på kanten til Vesterhavet er et lysende kulturhus med 150 frivillige, som sammen med nogle få ansatte, lokale kunstnere, musikere og erhvervsfolk står for spændende aktiviteter, der årligt tiltrækker flere end 60.000 besøgende - lokale beboere, sommerhusgæster og turister fra ind- og udland.

Læs mere om bogen

  

Bog: Stedet tæller
Anden udgave af publikationen 'Stedet Tæller - Perspektiver og erfaringer' zoomer ind på projekter, som i perioden 2011-2021 har fået støtte i forbindelse med kampagnen 'Stedet Tæller', og den læring, der er kommet ud af indsatsen.

Læs mere om bogen

 

Postkortbog: "Livskvalitet på landet"
Vi bringer 20 udvalgte fotos og forklaringer på, hvad der giver danskere, der bor på landet deres høje livskvalitet. Svarene er blevet delt med landdistriktsforsker Pia Heike Johansen, som en del af feltarbejdet under forskningsprojektet 'Livskvalitet i yderområder og landdistrikter'.

 

Bog: Arne Jacobsens eget hus på Strandvejen
To liter hvid, to dråber sort og en dråbe oxidgul. Det kræver mange farveprøver at finde frem til det helt rette blandingsforhold, når farverne skal genskabes i det hus, som stjernearkitekten Arne Jacobsen tegnede, indrettede og farvesatte til sig selv for knap 70 år siden på Strandvejen nord for København.

 

Hæftesamling: Mini-CO2 Husene
I Nyborg opfører Realdania By & Byg projektet MiniCO2 Husene, som består af seks parcelhuse, der hver på sin måde søger at reducere CO2-forbuget i henholdsvis opførelsen, driften eller vedligeholdelsen af et parcelhus. Seks huse alle med forskellige bud på CO2-reduktion.

  

Bog: TIL SALG
Ny bogudgivelse byder os indenfor i de billigste huse i Danmark. TIL SALG af Jutta Marie Jessen viser hverdagens poesi i en ny foto- og kunstbog, der blandt andet er støttet af Realdania.

 

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen i op til 30 dage efter du er blevet medlem af Realdania.
  • Hver den 1. i måneden trækker vi 10 vindere blandt alle konkurrencedeltagere fra de seneste 30 dage, der har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Vinderne får besked direkte via e-mail senest 4 hverdage efter den 1. i måneden, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Ansatte i foreningen Realdania, Realdania By & Byg, Videncentret Bolius og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.