x

Vind månedens bog om det byggede miljø

Deltag i vores konkurrence for nye medlemmer og vind en af de mange spændende bøger, som vi har støttet. Bliv klogere på bygningsarv, boligmiljøer, byudvikling og meget mere bygget miljø, når vi udtrækker 5 bogvindere hver den første i måneden.

Konkurrence

Dato 01. juli 2022

Tidspunkt
kl. 08.00 — kl. 08.00

Adresse
Hele landet

For medlemmer af Realdania

Vind månedens bog om det byggede miljø

Bogpræmier i 2022

Vind en af de mange spændende bøger, som vi har støttet. Tilmeld dig konkurrencen og angiv i tilmeldingen, hvilken af disse bøger, du ønsker at vinde. Læs konkurrencebetingelserne nederst på siden.

Turen går til Realdania
Politikens Forlag har udgivet Turen går til Realdania. I bogen beskriver forfatteren et bredt udvalg af de projekter, som vi har bidraget til over hele Danmark – i det velkendte format fra de øvrige bøger i Turen går til-serien. Dette er 2. udgave, udgivet november 2019.

Læs mere om bogen

Amtmandsboligen i Hjørring
Amtmandsboligen er opført i Hjørring i 1910 efter tegninger af en af de centrale skikkelser i dansk arkitekturhistorie i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet: Hack Kampmann. Læs om arkitekten, restaureringen og livet som udfoldede sig i huset for 100 år siden.

Læs mere om bogen

Ambergs Tinghus i Esbjerg
Esbjergs ting- og arresthus er tegnet af arkitekt H.C. Amberg i 1892. Huset repræsenterer afslutningen på de mange råd-, ting- og arresthusbyggerier, som skød op over hele Danmark i anden halvdel af 1800-tallet, og står i dag som et kraftfuldt udtryk for den udvikling, som Esbjerg gennemgik omkring 1900-tallet.

Læs mere om bogen

Tietgens Ærgrelse i København
Tietgens Ærgrelse er et moderne byggeri i København, tegnet af den anerkendte engelske arkitekt Tony Fretton. Etageejendommen udgør den sidste brik i samlede bebyggelse, som finansmanden C.F. Tietgen lod opføre omkring Marmorkirken i 1800-tallet.

Læs mere om bogen

De sidste øboere
Christina Vorre har besøgt 10 danske øer, hvor befolkningstallet igennem det sidste århundrede har været faldende: Birkholm, Baagø, Christiansø/Frederiksø, Hirsholmene, Hjortø, Livø, Mandø, Skarø, Vejrø og Saltholm.

Læs mere om bogen

Hindsgavl slot
Dragende coffee table-bog med fotoserie fra landskabet omkring herregården af Kurt Rodahl Hoppe. Hindsgavl Slots historie strækker sig over mere end 800 år. De ældste lag er, som det ældste anlæg, i dag blot fragmenter. Men ikke desto mindre er det netop håndgribelige vidnesbyrd , der hvisker med i den fortælling, Hindsgavl Slot lader sine besøgende opleve. 

Læs mere om bogen

The Silo
Bogen præsenterer tegnestuen Cobes transformation af en gammel silo i København NV til luksuriøse ejerlejligheder (2017). Transformation af eksisterende bygninger til nye formål vil være en af de store udfordringer i fremtidens byer, og Cobe har løst denne opgave på forbilledlig vis.

Læs mere om bogen

Digegrevens Hus i Tønder
Digegrevens Hus er et af Danmarks fineste eksempler på senbarokkens provinsbyggerier med stiltræk af rokoko og Louis Seize. Bygningskomplekset består af to ejendomme, et forhus og et baghus, der begge er opført af Tønder-borger og tidligere borgmester i Tønder, Carsten Richtsen.

Læs mere om bogen

Postkortbogen "Livskvalitet på landet"
Vi bringer 20 udvalgte fotos og forklaringer på, hvad der giver danskere, der bor på landet deres høje livskvalitet. Svarene er blevet delt med landdistriksforsker Pia Heike Johansen, som en del af feltarbejdet under forskningsprojektet 'Livskvalitet i yderområder og landdistrikter'.

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen i op til 30 dage efter du er blevet medlem af Realdania.
  • Hver den 1. i måneden trækker vi 10 vindere blandt alle konkurrencedeltagere fra de seneste 30 dage, der har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Vinderne får besked direkte via e-mail senest 4 hverdage efter den 1. i måneden, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Ansatte i foreningen Realdania, Realdania By & Byg, Videncentret Bolius og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.