x

Vind månedens bog

Bogkonkurrence

Dato 01. maj 2021

Tidspunkt
kl 08.00 — kl 08.00

Adresse
Hele landet

For medlemmer af Realdania

Deltag i vores konkurrence for nye medlemmer og vind en af de mange spændende bøger, som vi har støttet. Bliv klogere på bygningsarv, boligmiljøer, byudvikling og meget mere bygget miljø, når vi udtrækker 5 bogvindere hver den første i måneden.

Vind månedens bog

Bogpræmier i april 2021

Vind en af de mange spændende bøger, som vi har støttet. Tilmeld dig konkurrencen og angiv i tilmeldingen, hvilken af disse bøger, du ønsker at vinde. Læs konkurrencebetingelserne nederst på siden.

BLOX
I 2018 åbnede BLOX på havnefronten i København, tegnet af den hollandske tegnestue OMA og finansieret af Realdania. Bogen om BLOX fortæller historien om bygningens tilblivelse og grundidé gennem interviews og essays.

Læs mere om bogen

Kristensens Bolighistorie
Bogen sætter en typisk dansk families boligvalg og boligliv ind i de økonomiske, sociologiske og politiske rammer, som har præget de hundrede års historiske udvikling fra 1910 til nutiden. 

Læs mere om bogen

Tietgens Ærgrelse
Bogen leverer velillustreret historien om det moderne byggeri ved Marmorkirken i København, hvis første kapitel blev skrevet af finansmanden C.F. Tietgen. Hjørnebyggeriet er tegnet af den anerkendte engelske arkitekt Tony Fretton.

Læs mere om bogen 

Parcelhusets om- og tilbygninger
Bogen er en vejledning for den private bygherre og husejer, der har brug for råd og vejledning til de mange komplicerede spørgsmål og beslutninger om arkitektur, funktionalitet, byggeteknik og byggeriets processer.

Læs mere om bogen

Skagen Grå Fyr
En historie om Danmarks nordligste fyrtårn. Et indblik af fyrmestrenes liv gennem århundreder. Et væld af smukke billeder af natur, himmel og hav.

Læs mere om bogen

Danske designere: Knud Holscher
Den danske designer Holscher er internationalt kendt som en usædvanlig alsidig designer, der med et kompromisløst krav til kvalitet har givet form til stort set alt i det moderne velfærdssamfund, fra lufthavne og universiteter til barnevogne og brillestel. I dette ottende bind i serien om danske designere skriver ph.d., lektor ved Kunstakademiets Arkitektskole Christoffer Harlang om Knud Holscher (f. 1935).
 

Kalines Tanghus på Læsø
Tanghuse er et stykke unikt kulturhistorie og en helt særlig bygningstype, der kun findes på Læsø. Med købet af Kalines Hus har Realdania By & Byg sikret det lille hus fra 1865 endnu mange års levetid med frisk tang på taget.

Læs mere om bogen

Den Blå Planet
Bogen om Den Blå Planet fortæller den visuelle historie om Danmarks nye akvarium, arkitekturen og tilblivelsen. Bogen er skrevet af arkitekturkritiker, Christian Bundegaard med arkitekturfotograf Adam Mørks smukke billeder. Kim Herforth Nielsen, som er partner og kreativ direktør i arkitektfirmaet bag Den Blå Planet, 3XN, indleder bogen med at fortælle, hvordan idéen til bygningens skulpturelle form opstod. 

Læs mere om bogen

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen i op til 30 dage efter du er blevet medlem af Realdania.
  • Hver den 1. i måneden trækker vi 5 vindere blandt alle konkurrencedeltagere fra de seneste 30 dage, der har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Vinderne får besked direkte via e-mail senest 4 hverdage efter den 1. i måneden, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Ansatte i Realdania, Bolius, By & Byg og medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.