x

Højergård og marsken - tre dage med bygningskultur, mad og natur

Tag med til den fredede marskgård i Højer til et ophold med natur- og madoplevelser i verdensnaturområdet Tøndermarsken, og bliv klogere på arkitektur og byggeskik på kanten af Vadehavets storslåede natur og i grænselandet mellem Danmark og Tyskland.

Arrangementet er afholdt

Dato
3. september 2021

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 11.30

Adresse
Torvet 1
6280 Højer

Adgang for alle 2495 kr.

Tilmeld Se alle arrangementer
Højergård og marsken - tre dage med bygningskultur, mad og natur

Sort sol, foredrag om arkitektur i grænselandet og guidet østerstur og urte-jagt i Tøndermarsken. Det er bare nogle af de oplevelser, der venter deltagerne på dette sønderjyllandsophold i Højergård, som ”Vadehavets oplevelser" i samarbejde med "Tøndermarsk Initiativet" har sammensat og tilbyder til særpris til Realdania By & Byg Klubben. 

Den fredede marskgård Højergård midt på torvet i Højer danner ramme om opholdet. Realdania By & Byg har i 2017-2019 restaureret og transformeret gårdens historiske huse og lade til en ny madlejrskole. Det er sket for at bevare den værdifulde stedbundne bygningskultur og give Højergård nyt indhold og en moderne anvendelse. 

Vi skal bo på Højergårds 15 værelser, der er udstyrede med køjesenge, eget bad & toilet. Der kan bo mellem 1 og 5 gæster på hvert værelse. Du deler kun værelse med dem, du bestiller opholdet sammen med.

Læs om hele programmet

Pris: 2495

Klubpris: 2295