x

6 sommerdage ved Vadehavet - ophold på marskgården i Højer

Tag med til den fredede marskgård i Højer til et sommerophold med natur- kultur og madoplevelser i verdensnaturområdet Tøndermarsken, og bliv klogere på arkitektur, byggeskik og områdets historie på kanten af Vadehavets storslåede natur og i grænselandet mellem Danmark og Tyskland.

Arrangementet er afholdt

Dato
30. juli 2021

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 12.00

Adresse
Torvet 1
6280 Højer

Adgang for alle 5695 kr.

Tilmeld Se alle arrangementer
6 sommerdage ved Vadehavet - ophold på marskgården i Højer

Ulrik Pedersen

Vælg mellem to ankomstdage:

Fredag den 25. juni - onsdag den 30. juni

ELLER

Fredag den 30. juli - onsdag den 4. august

6 dage med unikke naturoplevelser, historie og en guidet tur ved lavvande til Hallig Oland. Alt sammen kombineret med sunde og nærende natur-og madoplevelser tilberedt af lokale fødevare fra naturens store spisekammer, Nationalpark Vadehavet. Det er bare nogle af de oplevelser, der venter deltagerne på dette sønderjyllandsophold i Højergård, som ”Vadehavets Oplevelser" har sammensat og tilbyder til særpris til Realdania By & Byg Klubben.

Den fredede marskgård Højergård midt på torvet i Højer danner ramme om opholdet. Realdania By & Byg har i 2017-2019 restaureret og transformeret gårdens historiske huse og lade til en ny madlejrskole. Det er sket for at bevare den værdifulde stedbundne bygningskultur og give Højergård nyt indhold og en moderne anvendelse.

Vi skal bo på Højergårds 15 værelser, der er udstyrede med køjesenge, eget bad & toilet. Der kan bo mellem 1 og 5 gæster på hvert værelse. Du deler kun værelse med dem, du bestiller opholdet sammen med (op til fem i et værelse).

Læs om hele programmet

Pris: 5695

Klubpris: 5495