x

Alletiders Kulturnat på Jarmers Plads

Vær med den 15. oktober, når vi inviterer til Alletiders Kulturnat på Jarmers Plads med oplevelser for hele familien. Oplev cirkusartister, live-musik, kom på rundvisning, tag ud i landet med VR-briller på, prøv vores café samt smagsprøver og test dig selv på bæredygtige beslutninger, mens TV- vært Christian Degn guider rundt.

Arrangementet er afholdt

Dato
15. oktober 2021

Tidspunkt
kl. 18.00 — kl. 23.00

Adresse
Jarmers Plads 2
1551 København K.

Arrangør
Realdania

Adgang for alle

Se alle arrangementer
Alletiders Kulturnat på Jarmers Plads

Vær med til Alletiders Kulturnat den 15. oktober 2021

Normann Sloth

Til Alletiders Kulturnat på Jarmers Plads vil der være noget for hele familien.

Se med, når ildartister fra Cirkusmuseet folder sig ud, eller prøv selv kræfter som jonglør. Hele familien kan også folde sig ud i kålfermentering eller prøvesmage grøntsagsceviche arrangeret af BaneGaarden. Derudover vil der være friskpresset most fra Kofoeds Skoles mobile mosteri, Pussers popcorn og Annies Café.

Hver halve time spilles pladsen op med livemusik af brass bandet Out of Line.

Tag med ud i landet

Realdania er en filantropisk forening, der arbejder for at skabe livskvalitet gennem det byggede miljø. Og netop vores arbejde med filantropi og som forening kan du høre meget mere om til Alletiders Kulturnat. Du kan blandt andet tage ud i landet med VR-briller på og opleve projekter som Vadehavscenteret, sØnæs, Streetmekka og Rubjerg Knude.

Dyst med i vores quiz om deleøkonomi og bæredygtige beslutninger, forsøg dig med at sortere byggemateriale og vind flotte præmier - eller mød medarbejdere fra hele Realdanias koncern.

Rundvisning 

Hvis du godt kunne tænke dig at komme indenfor i den høje slanke bygning fra 1959, kan du tilmelde dig en rundvisning allerede nu. Jarmers Plads 2 er et eksempel på et af de første moderne kontorhuse i Danmark.

Kom indenfor, se hvordan vi arbejder, og hør historien om arkitekterne Faderen, sønnen og den heldige hånd. Turen varer ca. 30 min. og der vil være rundvisninger kl.18.30, 19.30, 20.30 og 21.30.

Tilmeld rundvisningen

Kulturnatten 2021 den 15. oktober foregår på Jarmers Plads. Vi begynder klokken 18:00 og fortsætter til 23:00.

Vær opmærksom på, at alle skal have synligt kulturnatsbadge for at deltage.

Du kan købe dit Kulturpas hos udvalgte biblioteker og museer, samt i alle 7-Eleven butikker i hele Hovedstadsområdet.

Vi glæder os til at se jer!

Aktiviteter til Alletiders Kulturnat

Lad dig guide af Christian Degn: TV-vært Christian Degn guider publikum rundt i de mange aktiviteter på Jarmers Plads. Følg med fysisk eller på storskærm.

Rundvisning: Deltag i en rundvisning og se nærmere på et af de første danske kontorhuse. Rundvisningen varer ca. 30 minutter. Der vil være rundvisninger kl.18.30, 19.30, 20.30 og 21.30. Det er muligt at tilmelde sig via vores hjemmeside og til selve Kulturnatten. Bemærk begrænset antal pladser.

Live-musik: Hver halve time spilles pladsen op med livemusik af brass bandet Out of Line.

Lyt og lær med Realdania: Tag ud i landet med VR-briller på, dyst dig selv i vores quiz og mød medarbejdere fra hele Realdanias koncern.

For hele familien: Oplev artister fra Cirkusmuseet, fermenter grøntsager med BaneGaarden og smag på Kofoeds Skoles mobile mosteri, Pussers popcorn eller få en kop varm kaffe i Annies Café.