x

Konkurrence: Vind bogen om tanghuse på Læsø

I over 800 år har man tækket tage med tang på Læsø. I dag er der desværre kun få af de såkaldte tanghuse tilbage, men bogen ”Kalines tanghus på Læsø” fortæller historien om dengang, Realdania By & Byg købte et af dem og fik det tækket på ny. Deltag senest den 8. september i lodtrækningen om 50 eksemplarer af bogen.

Arrangementet er afholdt

Dato
8. september 2021

Tidspunkt
kl. 23.30 — kl. 23.30

Adresse
Online

For medlemmer af Realdania

Konkurrence: Vind bogen om tanghuse på Læsø

Om bogen "Kalines Tanghus på Læsø"

Tanghuse er et stykke unikt kulturhistorie og en helt særlig bygningstype, der kun findes på Læsø. Et vidnesbyrd om den kultur og det liv, der har præget øen siden 1200-tallet. Men tanghusene er ved at forsvinde. Kalines Hus er et af blot 20 tilbageværende huse.

Heldigvis har en gruppe ildsjæle sat sig for at lære det gamle håndværk ' at tænge med tang'. Støttet af fonde og Kulturstyrelsen arbejde lokale kræfter hårdt på at sikre denne unikke kulturarv. Med købet af Kalines Hus har Realdania By & Byg taget del i bevægelsen og sikret det lille hus fra 1865 endnu mange års levetid med frisk tang på taget.

Vi trækker lod om 50 eksemplarer af bogen, som er en fortælling om hele restaureringsprocessen af Kalines Hus og historien bagtanghusene på Læsø. 

Læs mere om bogen

Konkurrencebetingelser

  • Du kan deltage i lodtrækningen til og med onsdag den 8. september 2021.
  • Vinderne får besked senest torsdag den 9. september 2021, direkte via e-mail, såfremt korrekt e-mail er opgivet ved deltagelse. Vær derfor opmærksom på, om du får besked i din indbakke. 
  • Vi trækker lod blandt alle deltagere, der er medlemmer af Realdania og har tilmeldt sig med fuldt navn, gyldig mailadresse og postadresse.
  • Ansatte i Realdania, Bolius og Realdania By & Byg samt medlemmer af deres husstande kan ikke deltage i konkurrencen.
  • Præmierne kan ikke ombyttes til andre varer eller til kontanter. Alle skatter og afgifter til staten er betalt.
  • Som deltager i konkurrencen, accepterer du ovennævnte konkurrenceregler.