x

Folkemusik og Pub Quiz i Hagge's – ildsjælenes musikhus

På Hagge's Musik Pub i Tønder har lokale ildsjæle skabt et helt særligt rum, hvor fællesskab og den lokale musikkultur kan blomstre. Oplev den særlige stemning i ildsjælenes musikhus i Tønder, hør om vækstlaget i sønderjysk musikkultur, og prøv din viden af i Hagge’s Pub Quiz. Vi udlodder i alt 32 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
2. december 2021

Tidspunkt
kl. 19.00 — kl. 21.00

Adresse
Vestergade 80
6270 Tønder

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Folkemusik og Pub Quiz i Hagge's – ildsjælenes musikhus

Realdanias medlemsarrangement: Hagge's Musik Pub - ildsjælenes musikhus

I Tønder fik det anerkendte spillested Hagge's Musik Pub i 2016 en gennemgribende renovering. Forbedringerne var med til at sikre at spillestedet kan leve op til nutidens standarder, og dermed give publikum de bedst mulige rammer for musikoplevelser.

Læs mere om projektet

Adresse 

Vestergade 80, 6270 Tønder

Tid

Torsdag den 2. december 2021, kl. 19.00 - 21.00 

Særlig info 

Du har mulighed for at parkere på P-pladsen ved Punkt 1, som ligger ved lyskrydset lige over for Hagge's, samt på den offentlige parkeringsplads ved Skibbroen i Tønder, ca. 500 meter fra Hagge's.

BEMÆRK: Du og dine ledsagere skal kunne fremvise gyldigt coronapas, når I ankommer. Dette gælder dog kun for deltagere over 15 år.

Program 

Kl. 19.00: Velkomst ved Realdanias vært Susanne Rud.

Vi serverer Hagge’s Gullasch og spillestedsleder Lene Jensen fortæller om musikhusets udvikling og drift.

To unge folkemusikere fra det lokale band Mallemuk fortæller om at vokse op i og omkring Hagge's og deres arbejde for at udbrede folkemusikken og det gode musikalske håndværk.

Pub quiz om Hagge's og Tønderfestivalen.

Kl. 21.00: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Du skal deltage i konkurrencen senest søndag den 21. november 2021, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 22. november.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind