x

Oplev Ballonhangaren på Islands Brygge

For 100 år siden blev gigantiske militære luftballoner trukket ind og ud af Ballonhangaren på Amager Fælled i København. I dag er der mere kærlighed end krig i luften på det gamle militærområde, som nu er rideskole for lokale børn. Den 22. juni får vi hele historien om Realdania By & Bygs restaurering af den unikke og fredede bygning, når vores arkitekt, Per Troelsen, viser rundt i og omkring Ballonhangaren. Vi udlodder 25 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
22. juni 2021 kl. 14.30 - 15.30
22. juni 2021 kl. 16.30 - 17.30

Adresse
Artillerivej 73 A-B
2300 København S

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev Ballonhangaren på Islands Brygge

Realdania By & Byg

Realdanias medlemsarrangement i Ballonhangaren 

Den 100 år gamle ballonhangar på Islands Brygge i København er en af de eneste tilbageværende af sin slags i Europa. Den fredede bygning, som bærer vidnesbyrd om en ganske særlig epoke i dansk militærhistorie, har siden 2017 været en del af Realdania By & Bygs samling af ca. 60 historiske ejendomme. 

Læs mere om projektet

Adresse

Artillerivej 73 A-B, 2300 København S. OBS! Kom i god tid, og følg kortet herunder eller denne rute. Gå til krydset Artillerivej/Halfdansgade. Her kan du se en grussti, der fører ind over Amager Fælled. Følg stien cirka 250 meter. 

Tid 

Tirsdag den 22. juni 2021, kl. 14:30-15.30 og 16.30-17.30 

Særlig information

Husk at vi besøger en aktiv rideklub, så vis hensyn. Medbring gerne praktisk fodtøj - området kan være temmelig mudret.

Transport

OBS! Kom i god tid, og følg kortet herunder. Parkering: Indkørsel til og parkering ved Ballonhangaren er IKKE tilladt. Vi henviser til gadeparkering på Artillerivej eller  i gaderne på den modsatte side af Artillerivej. Alternativt henviser vi til metrostationen Islands Brygge, der ligger få minutters gang fra Ballonhangaren.

 

Program

Hold 1 kl. 14.30 - 15.30 

14.30: Projektleder i Realdania By & Byg, Louise Jonsson, byder velkommen. 

Arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg Per Troelsen tager deltagerne med rundt i og omkring den gamle Ballonhangar og fortæller om stedets historie og restaureringen. Derefter går turen forbi den nye Ridehal, hvor der bliver mulighed for at stille spørgsmål om projektet. 

15.30: Tak for i dag!

Hold 2 kl. 16.30 - 17.30 


16.30: Projektleder i Realdania By & Byg, Louise Jonsson, byder velkommen. 

Arkitekt og projektleder i Realdania By & Byg Per Troelsen tager deltagerne med rundt i og omkring den gamle Ballonhangar og fortæller om stedets historie og restaureringen. Derefter går turen forbi den nye Ridehal, hvor der bliver mulighed for at stille spørgsmål om projektet. 

17.30: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 6. juni 2021, og vinderne får direkte besked på mail næste dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind