x

Online rundvisning: Kom med indenfor i Den Franske Ambassade

Grib en unik chance for at komme indenfor i Den Franske Ambassade i Thotts Palæ i København. Kig med fra din pc eller iPad, mens attaché Bénédicte Hausmann viser rundt og fortæller om livet på ambassaden og det smukke palæ på Kongens Nytorv, der blev anlagt af søhelten admiral Niels Juel i 1670'erne i hollandsk barokstil. Caroline Ferrari, Frankrigs ambassadør, byder os velkommen. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Realdania.

Arrangementet er afholdt

Dato
2. juni 2021

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 17.00

Adresse
Online

Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Online rundvisning: Kom med indenfor i Den Franske Ambassade

Realdanias medlemsarrangement i Det Thottske Palæ

Thotts Palæ blev oprindelig kaldt for Juels Palæ efter Niels Juel. Palæet ligger på Kongens Nytorv i København. Hovedbygningen er opført i 1683-1686, tilbygget i 1700 og udvendigt ombygget til Louis-Seize-stil i 1763-1764 ved Nicolas-Henri Jardin. Palæet blev moderniseret ved Gotfred Tvede i 1893. Bygningen huser i dag Frankrigs ambassade i Danmark.

Læs mere om Det Thottske Palæ

Tid 

Onsdag den 2. juni 2021, kl. 16.00 - 17.00.  

Program

Rundvisning på Den franske ambassade i København ved kommunikations- og PR-attaché, Bénédicte Hausmann. Vi skal høre en bid af historien bag Det Thottske Palæ og anekdoter fra livet på ambassaden samt hilse kort på ambassadør Caroline Ferrari.

Sådan deltager du

Arrangementet er for medlemmer af Foreningen Realdania.

Som boligejer kan du melde dig ind her

Før rundvisningen - og senest kl. 12 på dagen - modtager du et link til den side, hvor rundvisningen bliver streamet fra. Linket er kun til de tilmeldte og må ikke deles eller videredistribueres på anden vis.

Du har mulighed for at stille spørgsmål under rundvisningen via chat-funktionen - indtast et selvvalgt brugernavn, som vil blive vist i chatten.

Har du ikke tid til at kigge med, mens vi sender live? Rundvisningen vil være tilgængelig online for tilmeldte til og med søndag den 6. juni.

Hvis du mangler et link til rundvisningen eller har spørgsmål, kan du skrive til mitrealdania@realdania.dk eller ringe på tlf. 70 11 66 66.

Påmindelse via SMS

Forud for arrangementet sender vi alle tilmeldte deltagere en påmindelse på SMS. Hvis du har fået nyt telefonnummer siden tilmeldingen, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Alle, der ejer fast ejendom i Danmark, kan blive medlem af Realdania - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind