x

Kom til samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø

Gør smuk arkitektur dig glad? Kan god arkitektur flytte folk? Få svar på disse og mange andre spørgsmål, når vi inviterer til samtalesalonen "Livskvalitet og det byggede miljø” den 16. juni på Louisiana. Hør tv-vært Christine Feldthaus i samtale med arkitekt MAA, kreativ direktør, partner & bestyrelsesformand i JJW Arkitekter Katja Viltoft og analysechef i Realdania Henrik Mahncke. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 16. juni 2021

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 18.15

Adresse
Louisiana Museum of Modern Art
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Kom til samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø

Realdanias medlemsarrangement Samtalesalon: Livskvalitet og det byggede miljø 

Mere end 6 ud af 10 danskere vurderer, at boligen i høj eller meget høj grad har betydning for livskvalitet. Det er et af resultaterne i Realdanias og Videnscentret Bolius' undersøgelse om danskerne og deres forhold til bl.a. boligen, naboskab og mange andre ting med relation til de fysiske rammer for hverdagen. I spørgeskemaundersøgelsen har mere end 7.000 danskere svaret på en lang række spørgsmål om alt fra vedligehold af boligen, bekymringer, betydningen af deres nærområde, og de fysiske rammers betydning for deres livskvalitet.

Læs mere om projektet

Adresse 

Louisiana Museum of Modern Art, Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk.

Tid 

Onsdag den 16. juni 2021, kl. 16.30 - 18.15.

Mødested

Via både hovedindgangen og gruppeindgangen - se efter det røde Realdania-flag. NB: Indgang til salen via Louisianas café ved Vinterhaven (vi viser dig på vej).

Parkering

Hvis der ikke er flere p-pladser på Louisianas p-plads, er det muligt at parkere på den store p-plads lige nord for Gammel Humlebæk Kro, Humlebæk Strandvej 2A – der er 400 m gang til Louisiana derfra. Man kan også parkere på Gl. Strandvej eller Krogerupvej. 

Særlig info

Alle deltagere skal bære mundbind rundt på museet, dog ikke siddende i salen.

Et coronapas er en forudsætning for at deltage. Altså skal du være vaccineret, have haft corona tidligere eller have en negativ test, som højst er 72 timer gammel.

OBS: Vi beder medlemmerne så vidt muligt at møde op i tidsrummet fra kl. 16.15-16.30, da det denne gang ikke er muligt at møde tidligere. Udstillingerne kan besøges i forlængelse af arrangementet.

Program 

16.15-16.30: Tjek af coronapas ved indgangene til Louisiana.

16.30-17.00: Mulighed for at benytte garderoben inkl. afsat tid til at gå til koncertsalen, blive krydset af og finde sig en plads i salen. NB: Indgang til salen via Louisianas café ved Vinterhaven.

Kl. 17.00: Realdanias repræsentant Rasmus Jakobsen byder velkommen. 

Samtalesalon: Christine Feldthaus i samtale med arkitekt MAA, kreativ direktør, partner & bestyrelsesformand i JJW Arkitekter Katja Viltoft og analysechef i Realdania, Henrik Mahncke.

18.15: Arrangementet slutter, og medlemmerne har mulighed for at besøge museets udstillinger frem til lukketid kl. 22.00.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i lodtrækningen skal ske senest mandag den 24. maj, hvorefter vinderen får direkte besked på mail næste dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind