x

ONLINE: Kom til samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø

Gør smuk arkitektur dig glad? Kan god arkitektur flytte folk? Kig med fra din sofa, pc eller iPad, og få svar på disse og mange andre spørgsmål, når vi sender samtalesalonen "Livskvalitet og det byggede miljø” den 16. juni på Louisiana. Hør tv-vært Christine Feldthaus i samtale med arkitekt MAA, kreativ direktør, partner & bestyrelsesformand i JJW Arkitekter Katja Viltoft og analysechef i Realdania Henrik Mahncke. Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Realdania.

Arrangementet er afholdt

Dato 16. juni 2021

Tidspunkt
kl. 17.00 — kl. 18.15

Adresse
Live streames kl. 17:00-18:15. Tilgængelig online for tilmeldte frem til 4. juli 2021.


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
ONLINE: Kom til samtalesalon om livskvalitet og det byggede miljø

Realdanias medlemsarrangement Samtalesalon: Livskvalitet og det byggede miljø 

Mere end 6 ud af 10 danskere vurderer, at boligen i høj eller meget høj grad har betydning for livskvalitet. Det er et af resultaterne i Realdanias og Videnscentret Bolius' undersøgelse om danskerne og deres forhold til bl.a. boligen, naboskab og mange andre ting med relation til de fysiske rammer for hverdagen. I spørgeskemaundersøgelsen har mere end 7.000 danskere svaret på en lang række spørgsmål om alt fra vedligehold af boligen, bekymringer, betydningen af deres nærområde, og de fysiske rammers betydning for deres livskvalitet.

Læs mere om projektet

Sådan deltager du

Arrangementet er for medlemmer af Foreningen Realdania.

Som boligejer kan du melde dig ind her

Før rundvisningen - og senest kl. 12 på dagen - modtager du et link til den side, hvor rundvisningen bliver streamet fra. Linket er kun til de tilmeldte og må ikke deles eller videredistribueres på anden vis.

Du har mulighed for at stille spørgsmål under rundvisningen via chat-funktionen - indtast et selvvalgt brugernavn, som vil blive vist i chatten.

Har du ikke tid til at kigge med, mens vi sender live? Rundvisningen vil være tilgængelig online for tilmeldte til og med søndag d. 20. juni.

Hvis du mangler et link til rundvisningen eller har spørgsmål, kan du skrive til mitrealdania@realdania.dk eller ringe på tlf. 70 11 66 66.

Tid 

Onsdag den 16. juni 2021, kl. 17.00-18.15.  

Påmindelse via SMS

Forud for arrangementet sender vi alle tilmeldte deltagere en påmindelse på SMS. Hvis du har fået nyt telefonnummer siden tilmeldingen, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Alle, der ejer fast ejendom i Danmark, kan blive medlem af Realdania - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind