x

Oluf Bagers Mødrene Gård

Foredrag og rundvisning

Tidspunkt
08. december 2021 kl 15.00 - 16.30
08. december 2021 kl 17.00 - 18.30

Adresse
Nørregade 29
5000 Odense C

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer

Købmand Oluf Bager var så rig, at han lånte kongen penge. I 1500-tallet opførte Oluf en gård, hvor hans mor tidligere havde boet og døbte den ”Oluf Bagers Mød-rene Gård”. I dag ejes det velbevarede hus af Realdania By & Byg, som også har kontor under de charmerende lave lofter og skrå gulvbrædder. Følg med, når vi får en rundvisning i den historiske bygning.

Oluf Bagers Mødrene Gård

Realdanias medlemsarrangement: Oluf Bagers Mødrene Gård

Huset i Nørregade 29 i Odense er opført i 1586 af forretningsmanden Oluf Bager. Gennem godt 400 år har bygningen undergået store forandringer, ligesom anvendelsen af huset er skiftet meget over tid. Alle de historiske lag og levn er bevaret med lige stor vægt, mens de nye tilføjelser, der har været nødvendige, er søgt udført med sober respekt for kvaliteterne i det fine, gamle hus. Livet fortsætter i Oluf Bagers Mødrene Gård.

Læs mere om projektet

Adresse 

Nørregade 29, 5000 Odense C.

Tid

Onsdag den 8. december 2021, kl. 15.00-16.30 og 17.00-18.30.

Særlig info 

Parkering er desværre ikke mulig på ejendommen. 

Arrangementet er ikke egnet for kørestols- eller rollatorbrugere. 

Program 

Hold 1
Kl. 15.00 Historiker Troels Jeppesen fra Realdania By & Byg viser rundt og fortæller om Oluf Bagers Mødrene Gård.

Kl. 16.30 Tak for i dag.

Hold 2
Kl. 17.00 Historiker Troels Jeppesen fra Realdania By & Byg viser rundt og fortæller om Oluf Bagers Mødrene Gård.

Kl. 18.30 Tak for i dag.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 28. oktober, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 29. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind