x

Mini eller maxi? Udforsk design og skala på Utzon Center

Foredrag og aktiviteter

Tidspunkt
13. november 2021 kl 10.00 - 12.30
13. november 2021 kl 14.00 - 16.30

Adresse
Utzon Center
Slotspladsen 4
9000 Aalborg

For medlemmer af Realdania

Tilmeld Se alle arrangementer

Hvad sker der, når stolen er for høj, skålen er for lille, eller vandhanen er alt for stor? Vi er vant til, at alt er designet, så det passer til os, der skal bruge det. Indenfor arkitekturens verden kalder man det skala. Det og meget mere kan du og familien opleve, når Utzon Center byder indenfor i udstillingen Mini Maxi og ruller en masse familieaktiviteter ud for os. Vi udlodder i alt 25 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Mini eller maxi? Udforsk design og skala på Utzon Center

Realdanias medlemsarrangement: Mini Maxi med meget mere i Utzon Center 

Ude af skala. Hvad sker der, hvis tingene ikke passer sammen? Stolen passer til din krop. Blyanten ligger godt i din hånd. Vandhanen passer til håndvasken. Tingene passer godt sammen. Sådan er det med alt design. Fra store bygninger og rum over møbler til lamper, grydeskeer og legetøj. Det kan man undersøge og opleve med egen krop i Utzon Centers nye og børnevenlige udstilling Mini Maxi, som foreningen Realdania har støttet. 

Læs mere om udstillingen Mini Maxi

Adresse 

Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg

Tid 

Lørdag den 13. november 2021, kl. 10.00-12.30 og kl. 14.00-16-30.

Særlig info 

Der er udstilling om skala for de helt små og mindre børn, og Minecraft og rejseguide for de større børn.

Program 

Hold 1
10.00: Velkommen ved Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson.

Introduktion til de mange ting man kan opleve på Utzon Centret.

Med hjælp fra Utzon-værten skal vi undersøge skala, rejse til Spanien, bygge med LEGO i Minecraft og med tegl.

Vi byder på lette forfriskninger.

12.30: Tak for i dag!

Hold 2
14.00: Velkommen ved Realdanias vært, projektleder Ingelise Andersson.

Introduktion til de mange ting man kan opleve på Utzon Centret.

Med hjælp fra Utzon-værten skal vi undersøge skala, rejse til Spanien, bygge med LEGO i Minecraft og med tegl.

Vi byder på lette forfriskninger.

16.00: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 28. oktober, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 29. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Særligt for arrangementer målrettet til børn og deres familie: Som udgangspunkt udtrækkes 75 pct. af arrangementets pladser blandt medlemmer under 55 år og 25 pct. af pladserne udtrækkes blandt medlemmer over 54 år. Hvis de tildelte pladser ikke kan udfyldes inden for den ønskede målgruppe, udtrækkes pladserne blandt de øvrige konkurrencedeltagere.

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind