x

Tag på en historisk mission på Garderhøjfortet!

Der er noget for alle, når vi besøger Garderhøjfortet og tager en rundtur bag de historiske mure: Prøv soldaterlivet, operér kugler ud af en såret soldat i det interaktive oplevelsescenter eller gå på rundvisning i efterårets særudstilling. Vi udlodder i alt 40 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
18. oktober 2021 kl. 10.00 - 12.30
18. oktober 2021 kl. 14.00 - 16.30

Adresse
Garderhøjfort 4
2820 Gentofte


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Tag på en historisk mission på Garderhøjfortet!

Garderhøjfortet

Realdanias medlemsarrangement: Tag på en historisk mission på Garderhøjfortet

Garderhøjfortet er opstået som et ægte ildsjæleprojekt - det blev opført i årene 1886-92 og blev på usædvanligvis finansieret af private midler, der blev indsamlet af blandt andet ”Den frivillige Selvbeskatning til Forsvarets Fremme”. Foreningen samlede i alt 1,5 millioner kr. ind i årene 1885-1894. Fortet er det største i Københavns Landbefæstning, der blev opført efter nederlaget til tyskerne i 1864 for at beskytte hovedstaden.

Det var et partnerskab bestående af Realdania, Kulturarvsstyrelsen og Naturstyrelsen, der tog initiativ til at revitalisere Københavns nyere Befæstning i 2006. Der blev afsat 175 millioner til at istandsætte bygninger og til at gøre befæstningen tilgængelig for offentligheden, hvilket blandt andet bestod af etableringen af et oplevelsescenter ved Garderhøjfortet. 

Læs mere om projektet

Adresse

Garderhøjfort 4, 2820 Gentofte

Tid 

Mandag den 18. oktober 2021 kl. 10.00 - 12.30 og kl. 14.00 - 16.30

Særlig info 

Du kan gå på opdagelse i udstillingen i åbningstiden kl. 11-15.

Program 

Hold 1 kl. 10.00 - 12.30
10.00: Velkomst ved Realdanias vært Anne-Mette Hjøllund og lederen af Garderhøjfortet, Kristine Adler-Nissen.

Vi serverer kaffe og forfriskninger, hvorefter udstilling og aktiviteter åbnes: Besøg det interaktive oplevelsescenter, få udleveret en soldaterbog og tag på missioner anno 1915 i og omkring fortet.

Rundvisninger i hold.

12.30: Tak for i dag! 

Hold 2 kl. 14.00 - 16.30
14.00: Velkomst ved Realdanias vært Anne-Mette Hjøllund og lederen af Garderhøjfortet, Kristine Adler-Nissen.

Vi serverer kaffe og forfriskninger, hvorefter udstilling og aktiviteter åbnes: Besøg det interaktive oplevelsescenter, få udleveret en soldaterbog og tag på missioner anno 1915 i og omkring fortet.

Rundvisninger i hold.

16.30: Tak for i dag! 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 10. oktober 2021, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 11. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Særligt for arrangementer målrettet til børn og deres familie: Som udgangspunkt udtrækkes 75 pct. af arrangementets pladser blandt medlemmer under 55 år og 25 pct. af pladserne udtrækkes blandt medlemmer over 54 år. Hvis de tildelte pladser ikke kan udfyldes inden for den ønskede målgruppe, udtrækkes pladserne blandt de øvrige konkurrencedeltagere.

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind