x

Smag på Højer - porten til Vadehavet

Oplev Tøndermarsk Initiativet i børnehøjde. Det bliver en dag for alle sanserne med vandring og sankning langs Marskstien, hvor vi skal tilberede og smage på Vadehavets og Højers skattekammer. Højer er porten til Vadehavet - et unikt sted, hvor arkitektur, natur og oplevelser er med til at løfte hele området. Vi udlodder i alt 25 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
20. oktober 2021 kl. 10.00 - 12.30
20. oktober 2021 kl. 13.00 - 15.30

Adresse
Torvet 1
6280 Højer


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Smag på Højer - porten til Vadehavet

Realdanias medlemsarrangement: Smag på Højer - porten til Vadehavet

Deltagerne inviteres til en dag, hvor vi oplever Tøndermarsk Initiativet i børnehøjde. Efter en velkomst med en fortælling om Realdania og oplæg om Højer og Vadehavet tager vi på en vandring ud af Marskstien. Undervejs vil der være forskellige stop og oplevelser relateret til stien og Vadehavet. Tilbage på Marskgården prøver vi Marskgårdens køkkenfaciliteter og tilbereder urter fra Vadehavet til hotdogs med Højers berømte pølser. Der vil også være mulighed for at få en rundvisning på Marskgården og for at høre om den state-of-the-art renovering, som bygningen har undergået.

Højergård (Marskgården) og Marskstien føjer sig til rækken af forskellige aktiver i Tøndermarsk Initiativet. I Tøndermarsk Initiativet investerer Realdania, Tønder Kommune, A.P. Møller Fonden samt Nordea-fonden sammen med lokale kræfter over 250 millioner kroner i et massivt løft af marskområdet. Parternes vision er at samle lokale, regionale og nationale kræfter om at udvikle Tøndermarsken, så området igen mere attraktivt at besøge, arbejde og bo i.

Læs mere om projektet

Adresse 

Torvet 1, 6280 Højer

Tid 

Onsdag den 20. oktober kl. 10.00-12.30 og kl. 13.00-15.30

Særlig info 

Arrangementet foregår delvist udendørs. Vi anbefaler vandresko og tøj efter vejret.

Program 

Hold 1 kl. 10.00-12.30

10.00: Velkomst ved Realdanias vært Anne Mette Hjøllund og Morten Riis fra Vadehavets oplevelser.

Urtesanketur langs Marskstien med sankeguide. 

Tilberedelse af Højer-hotdogs med sankede urter i madlejr-køkkenet på Højergård.

Rundvisning på Marskgården.

12.30: Tak for i dag!

Hold 2 kl. 13.00-15.30

13.00: Velkomst ved Realdanias vært Anne Mette Hjøllund og Morten Riis fra Vadehavets oplevelser.

Urtesanketur langs Marskstien med sankeguide. 

Tilberedelse af Højer-hotdogs med sankede urter i madlejr-køkkenet på Højergård.

Rundvisning på Marskgården.

15.30: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 10. oktober 2021, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 11. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Særligt for arrangementer målrettet til børn og deres familie: Som udgangspunkt udtrækkes 75 pct. af arrangementets pladser blandt medlemmer under 55 år og 25 pct. af pladserne udtrækkes blandt medlemmer over 54 år. Hvis de tildelte pladser ikke kan udfyldes inden for den ønskede målgruppe, udtrækkes pladserne blandt de øvrige konkurrencedeltagere.

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind