x

Kulturnatten 2022

Der er plads til alle på Jarmers Plads, når vi byder indenfor på Kulturnatten. Og udenfor – vores plads fylder nemlig 25 år, og det skal fejres!

Arrangement

Dato 14. oktober 2022

Tidspunkt
kl. 18.00 — kl. 23.00

Adgang for alle

Kulturnatten 2022

Plads til alle - Kulturnat på Jarmers Plads.

Kim Hintze

Lyt til live gademusik, få dine børn og unge op på et skateboard, se vores byrumsudstilling, hør om vores arbejde med at skabe livskvalitet for alle gennem det byggede miljø og få vores guide-bog Turen går til Realdania. Du kan også komme på rundvisning i vores hus, og ude på pladsen byder vi på cappuccino, popcorn, heliumballoner og en ægte klassiker i det danske bybillede: Pølsevognen med gratis pølser og Cocio. 

Program 

Kl. 18-23: Skateboardundervisning ved Big Heart Skateboarding 

Lær at skate med Big Heart Skateboarding, når vi sammen med dem gør Kulturnatten til en aften, hvor der virkelig er Plads til alle! Om du er nybegynder, let øvet eller øvet, så er der plads til dig, når vi på Kulturnatten fra kl. 18-23 skater på den legendariske Jarmers Plads. Vi har skateboards, sikkerhedsudstyr, ramper og de bedste undervisere, der står klar til at skate med dig. Vi glæder os! 

Kl. 18.15-20.45: Rundvisninger i Realdaniabygningen 

Kom med på rundvisning og hør om Københavns Brand, Fyrst Jaromirs tårn, realkreditvæsenet, et af de første modernistiske kontorhuse i Danmark, skatersko og byggeprojekter fra Gedser til Skagen. Adressen Jarmers Plads 2 og Realdanias historie og arbejde i det byggede miljø er tæt forbundet. Her kan du også høre historien om arkitekterne Faderen, sønnen og den heldige hånd. Rundvisningen varer ca. 30 min. og du kan bare møde op kl. 18.15, 18.45, 19.15, 19.45, 20.15 og 20.45. Vi udleverer kulørte armbånd, så vi har styr på fremmødet, og vi sætter flere rundvisere ind, hvis der er behov for det. 

Kl. 18- 22.30: Out Of Line Brass Band 

Aftenen igennem spiller det 10 mand store brass band Out Of Line Brass Band funky street-parade musik og fortolkninger af velkendte hits.  

Kl. 18-23: Realdaniateltet 

Få en snak med Realdanias medarbejdere og hør om vores arbejde med at skabe livskvalitet i det byggede miljø. Her kan du også få vores guidebog Turen går til Realdania og prøve vores VR-briller og med brillerne på slå vejen virtuelt forbi blandt andet Vang Granitbrud på Bornholm, Maltfabrikken i Ebeltoft og Rubjerg Knude Fyr i Løkken. Til de mindste er der heliumballoner og malebøger, hvor de kan sætte kulør på nogle af de projekter, vi har støttet.  

Vi glæder os til at se jer. Husk Kulturpas. 

Køb Kulturpas på Kulturnatten.dk

Kulturnatten finder sted i København, og du finder hele programmet her:

Kulturnattens program