x

Webinar: Klimamæssig bæredygtighed i praksis - Erfaringer fra 28 kommunale byggeprojekter

Hvordan bygger og renoverer man bedst ud fra et bæredygtigt klimahensyn? Hvad koster det? Og hvordan beregner man bedst muligt den klimamæssige bæredygtighed?

Arrangementet er afholdt

Dato 14. september 2022

Tidspunkt
kl. 09.00 — kl. 10.00

Arrangør
BUILD og Realdania

Adgang for alle

Webinar: Klimamæssig bæredygtighed i praksis - Erfaringer fra 28 kommunale byggeprojekter

Klimamæssig bæredygtighed i kommunale byggeprojekter.

Steffen Stamp

Det kan du blive klogere på den 14. september kl. 9-10, når BUILD præsenterer resultaterne af en tværgående analyse af klimamæssige bæredygtighedsanalyser i 28 kommunale byggeprojekter. Resultaterne præsenteres på dette webinar, hvor du vil få indsigt i de tiltag med størst effekt, samt indsigt i CO2-besparelserne ved realisering af de nye bæredygtighedstiltag. 
 
De 28 kommunale byggeprojekter, der er med i BUILDs tværgående analyse, fik alle støtte til bæredygtighedsanalyser i 2020 gennem vores pulje ’Sammen om bæredygtigt byggeri’. Puljen blev lanceret, da samfundet var lukket ned, men byggesektoren derimod blev skruet op. Med puljen ønskede vi at blive klogere på, hvordan man bedst bygger bæredygtigt og på den måde forhåbentlig kunne være med til at skubbe et ”Byggeboom” i retning af et ”bæredygtighedsboom”. 
  
Webinaret er for dig, der arbejder med den grønne omstilling i byggeriet og særligt har fokus på bygningers klimamæssige bæredygtighed og livscyklusanalyser.