x

Ny udstilling i DAC: Oplev 100 års velfærdsarkitektur

Vær med, når vi udforsker modernismen i dansk arkitektur på Dansk Arkitektur Center den 31. januar. Vilhelm Lauritzen Arkitekter står bag nogle af Københavns mest ikoniske rum som f.eks. de stemningsfyldte koncertsale i VEGA. Vi besøger udstillingen ’Vores arkitektur’, og lærer mere om modernismens aftryk i Danmark. Vi udlodder i alt 120 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
31. januar 2023

Tidspunkt
31. januar 2023 kl. 16.00 - 18.00
31. januar 2023 kl. 19.00 - 21.00

Adresse
Dansk Arkitektur Center
Bryghuspladsen 10
1473 København K

Lukket for tilmelding

Ny udstilling i DAC: Oplev 100 års velfærdsarkitektur

Realdanias medlemsarrangement: Oplev 100 års velfærdsarkitektur 

En helt særlig periode i dansk arkitektur fejres i Dansk Arkitektur Centers aktuelle udstilling, ’Vores arkitektur’. En periode og en arkitektur, der har været med til at formgive Velfærdsdanmark og os, der bor her. Det er den danske modernisme, som med Vilhelm Lauritzen Arkitekter har skabt bygningsværker som Radiohuset på Frederiksberg, koncertsalen VEGA på Vesterbro og Københavns Lufthavn på Amager.

Udstillingen tager os igennem de seneste 100 års modernisme med udgangspunkt i et udvalg af Vilhelm Lauritzens mange projekter

Adresse 

Dansk Arkitektur Center, Bryghuspladsen 10, 1473 København K

Tid 

Tirsdag den 31. januar 2022, kl. 16.00 – 18.00 og 19.00-21.00

Program 

Hold 1: Kl. 16.00-18.00
16.00: Realdanias vært byder velkommen, mens vi nyder en lille forfriskning.

  • Vi får en introduktion til udstillingen ’Vores arkitektur’ af DAC’s programchef Tanya Lindkvist.
  • Arkitekt og partner Anne Møller Sørensen fra Vilhelm Lauritzen Arkitekter præsenterer tegnestuens arbejde gennem 100 år.
  • Som afrunding på eftermiddagen har alle deltagere mulighed for at besøge udstillingen ’Vores arkitektur’, hvor DACs udstillingsværter står klar til at besvare spørgsmål og perspektivere udstillingen. 

18.00: Tak for i dag!

Hold 2: Kl. 19.00-21.00
19.00: Realdanias vært byder velkommen, mens vi nyder en lille forfriskning.

  • Vi får en introduktion til udstillingen ’Vores arkitektur’ af DAC’s programchef Tanya Lindkvist.
  • CEO og partner Gyrithe Saltorp fra Vilhelm Lauritzen Arkitekter præsenterer tegnestuens arbejde gennem 100 år.
  • Som afrunding på aftenen har alle deltagere mulighed for at besøge udstillingen ’Vores arkitektur’, hvor DACs udstillingsværter står klar til at besvare spørgsmål og perspektivere udstillingen. 

21.00: Tak for i dag!

Mere om projektet: Dansk Arkitektur Center

Dansk Arkitektur Center (DAC) er en international kulturattraktion for alle, der vil opleve og forstå, hvordan arkitektur og design skaber rammerne for vores liv. Vi yder støtte til basisdriften af DAC.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 15. december 2022, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 16. december.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind