x

Foredrag på Louisiana: Arkitektur under mikroskopet

Dyk med os ned i en helt særlig tilgang til opklaring af forbrydelser, når vi inviterer til foredrag på Louisiana onsdag formiddag den 22. juni om den aktuelle udstilling ”Forensic Architecture”. Droneangreb, naturkatastrofer og samfund undersøges gennem digitale rum og tegninger i noget, der ligner kriminel efterforskning. Vi udlodder i alt 125 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
22. juni 2022

Tidspunkt
kl. 11.00 — kl. 12.30

Adresse
Gl. Strandvej 13
3050 Humlebæk

Lukket for tilmelding

Foredrag på Louisiana: Arkitektur under mikroskopet

Realdanias medlemsarrangement: Udstillingen ”Forensic Architecture” på Louisiana

Den femte udstilling i serien Arkitekturens Værksteder bliver et møde med den radikale og tværfaglige forskningsenhed Forensic Architecture. Den opererer i et krydsfelt mellem arkitektur, journalistisk, jura, datalogi, menneskerettigheder, miljø mm med det formål at afdække, kortlægge og vidne om problematikker, konflikter og forbrydelser i hele verden. Udstillingsserien Arkitekturens Værksteder støttes af Realdania.

Læs mere om projektet

Adresse 

Louisiana, Gl. Strandvej 13, 3050 Humlebæk

Tid 

Onsdag den 22. juni 2022, kl. 11.00-12.30

Særlig info 

Hvis der ikke er flere p-pladser på Louisianas p-plads, er det muligt at parkere på den store p-plads lige nord for Gammel Humlebæk Kro, Humlebæk Strandvej 2A – der er 400 m gang til Louisiana derfra. Man kan også parkere på Gl. Strandvej eller Krogerupvej.

Program 

Kl. 11.00 Registrering i hovedindgangen på Louisiana - husk at afsætte tid til at finde vej til Koncertsalen og eventuelt at aflevere overtøj i garderoben.

Kl. 11.15 Velkomst og intro ved Realdanias vært i Musiksalen.

  • Museumsinspektør Kjeld Kjeldsen præsenterer den aktuelle arkitekturudstilling ”Forensic Architecture” og fortæller nærmere om tegnestuen og ideerne bag udstillingen. Der vil afslutningsvis være mulighed for at stille spørgsmål.
  • Tid til at udforske arkitekturudstillingen og det øvrige Louisiana på egen hånd. Alle deltagere får et tilgodebevis til en forfriskning på vej ud af salen. 

Kl. 12.30 Tak for i dag! Arrangementet er slut, og deltagerne er velkomne til at blive på museet, som først lukker kl. 22.00.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest mandag den 13. juni, og vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 14. juni.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind