x

Fra gade til by: Byvandring gennem Odense

Kom med på en byvandring den 14. juni gennem det nye levende byområde, som er blomstret op efter den firesporede Thomas B. Thriges Gade lukkede i 2014. Vi skal høre om visionerne for den nye bymidte, der samler boliger, kontorer og grønne byrum, caféer, kulturoplevelser, et nyt H.C. Andersen Hus og Oluf Bagers Plads. Vi udlodder i alt 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 14. juni 2022

Tidspunkt
kl. 15.15 — kl. 16.45

Adresse
Nørregade 29
5000 Odense C


Lukket for tilmelding

Fra gade til by: Byvandring gennem Odense

Realdanias medlemsarrangement: Fra gade til by 

Overalt i Odense centrum skyder nye bygninger, veje og byrum op. En omfattende byudvikling er i gang, og efterhånden som byggehegn og stilladser forsvinder, kommer Realdania By & Bygs nyanlagte ”Oluf Bagers Plads” for alvor til syne: Et lille grønt bindeled mellem den gamle og den nye by.

Læs mere om projektet

Adresse 

Oluf Bagers Mødrene Gård, Nørregade 29, 5000 Odense C.

Tid 

Tirsdag den 14. juni 2022, kl. 15.15-16.45 & kl. 17.00-18.30

Særlig info 

Vi mødes i gården. Selve gåturen varer ca. en time i roligt tempo. Det er en byvandring, så husk påklædning, der passer til vejret.

Oluf Bagers Mødrene Gård ligger ca. 10 minutters gang fra Odense Banegård. Der findes flere muligheder for offentlig parkering i nærheden. 

Program

Eftermiddag, 15.15-16.45:

Kl. 15.15 Velkomst ved Realdanias vært i gårdrummet ved Oluf Bagers Mødrene Gård.

  • Byvandring i området, hvor Thomas B. Thriges Gade lå.
  • Vi byder på en forfriskning i restaurant Oluf Bagers Gård.

Kl. 16.45 Tak for i dag!

Aften, 17.00-18.30:

Kl. 17.00: Velkomst ved Realdanias vært i gårdrummet ved Oluf Bagers Mødrene Gård.

  • Byvandring i området, hvor Thomas B. Thriges Gade lå.
  • Vi byder på en forfriskning i restaurant Oluf Bagers Gård.

Kl. 18.30: Tak for i dag!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 2. juni, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 3. juni.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind