x

Utzon Center: Tag med i Sommerhus

Sommerhuse er et vigtigt kapitel i dansk kultur. De små sorte træhuse med småsprossede vinduer - det lette liv, solskin og duften af brændeovn. På udstillingen "Sommerhus" i Utzon Center får vi en 360 graders indflyvning til sommerhusets historie og et kig ind i fremtidens sommerhus. Vi udlodder 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 27. juni 2022

Tidspunkt
kl. 14.30 — kl. 21.30

Adresse
Utzon Center
Slotspladsen 4
9000 Aalborg


Lukket for tilmelding

Utzon Center: Tag med i Sommerhus

Realdanias medlemsarrangement: "Sommerhus" i Utzon Center

Sommerhuse er et vigtigt kapitel i dansk kultur. De små sorte træhuse med småsprossede vinduer - det lette liv, solskin og duften af brændeovn. På udstillingen Sommerhus i Utzon Centeret får vi historien om sommerhuset – sommerhuset, hvor arkitekter gennem tiden har haft mulighed for at eksperimentere, og som for mange betyder frirum fra hverdagens hamsterhjul. Men er sommerhusområderne ved at ændre karakter? Er de blevet til nye parcelhuskvarterer? Og hvad med de store udlejningssommerhuse, der fungerer som gildesale? Udstillingen giver os en 360 graders indflyvning til sommerhusets historie og et kig ind i fremtidens Sommerhus.

Læs mere om projektet

Adresse 

Utzon Center, Slotspladsen 4, 9000 Aalborg

Tid 

Mandag den 27. juni 2022 kl. 14.30-17.00 og kl. 19.00-21.30

Program 

Eftermiddag, kl. 14.30-17.00

Kl. 14.30 Velkommen ved Realdanias vært

  • Udstillingsdirektør Line Nørskov Eriksen fortæller om Utzon Center.
  • Rundvisning i udstillingen Sommerhus.
  • Vi byder på en forfriskning, og der er mulighed for at gå rundt i udstillingen på egen hånd.

Kl. 17.00 Tak for i dag!

Aften, kl. 19.00-21.30

Kl. 19.00 Velkommen ved Realdanias vært

  • Udstillingsdirektør Line Nørskov Eriksen fortæller om Utzon Center.
  • Rundvisning i udstillingen Sommerhus.
  • Vi byder på en forfriskning, og der er mulighed for at gå rundt i udstillingen på egen hånd.

Kl. 21.30 Tak for i aften!

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest mandag den 20. juni kl. 12, og vinderne får direkte besked på mail samme dag.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind