x

CHART Architecture på Charlottenborg

Vær med, når kunst, film, musik og talks forenes på kunstmessen CHART Architecture, søndag den 28. august. Årets tema er ’BIO Architecture’ og besøgende kan se frem til at opleve bud på, hvordan natur og arkitektur kan leve i symbiose. Nyuddannede arkitekter, kunstnere og designere har deltaget i en konkurrence, som vi har støttet, og en international jury har udvalgt de værker, der udgør årets udstilling. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 28. august 2022

Tidspunkt
kl. 10.00 — kl. 11.30

Adresse
Charlottenborg
Kongens Nytorv 1
1050 København K


Lukket for tilmelding

CHART Architecture på Charlottenborg

CHART på Charlottenborg i København

Foto: David Hugo Cabo

Realdanias medlemsarrangement: CHART Architecture på Charlottenborg

Kom med til CHART og oplev pavilloner bygget af naturlige materialer som bakterier, svampe og genanvendelige materialer og få indblik i, hvordan natur og arkitektur kan forenes i materialer, form og æstetik. CHART er kunstmesse, film, musik og talks, der for 10. gang åbner for en verden af international samtidskunst og arkitektur i hjertet af København.

Vi har støttet konkurrencen, Chart Architecture, i samarbejde med Dreyers Fond, Statens Kunstfond, Københavns Kommune, det internationale elbil-brand Polestar og FOSS. 

Adresse 

Charlottenborg, Kongens Nytorv 1, 1050 København K

Tid 

Søndag den 28. august 2022, kl. 10.00-11.30

Særlig info 

Tag tøj på efter vejret, da arrangementet fortrinsvis er udendørs.

Program 

Kl. 10.00: Realdanias vært byder velkommen.

  • Introduktion til CHART og til CHART Architecture
  • Besøg ved de enkelte pavilloner, hvor teamet bag fortæller om pavillonen
  • Efter omvisningen til alle pavillonerne er det muligt at besøge udstillingen indenfor på Charlottenborg og deltage i kunstmessens øvrige program

Kl. 11.30: Tak for i dag

Mere om projektet: CHART Architecture

Igen i 2022 inviteres nyuddannede arkitekter, designere og kunstnere til at byde ind med deres idéer til midlertidige pavilloner på Charlottenborg. I år handler det om at skabe sanselige og biodiverse pavilloner under temaet ‘Bio Architecture’. Kunstbegivenheden afholdes fra den 25.- 28. august på Charlottenborg i København, hvor pavillonerne skal danne spændende, arkitektoniske rammer for både barer, sociale mødesteder og scener. CHART Architecture realiseres med støtte fra os, Dreyers Fond, Statens Kunstfond, Københavns Kommune, det internationale elbil-brand Polestar og FOSS. 

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 26. juni 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 27. juni.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind