x

ONLINE kl. 16: Få inspiration til "smarte kvadratmeter"

Nu har du mulighed for at få inspiration til at indrette din bolig smartere, når Videncentret Bolius’ fageksperter Tine Nielsen og Sarah Sonne sammen med formidlingschef Kristine Virén kommer med viden og gode råd til optimering af pladsen.

Arrangementet er afholdt

Dato 17. marts 2022

Tidspunkt
kl. 16.00 — kl. 17.00

Adresse
Arrangementet er tilgængeligt online for alle tilmeldte til og med 3. april


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
ONLINE kl. 16: Få inspiration til "smarte kvadratmeter"

Få inspiration til kreative pladsløsninger i boligen

Klimakrisen udfordrer danskernes appetit på plads og ekstra kvadratmeter i boligen. Det er meget mere bæredygtigt at bygge og bo småt, men alligevel er vores største boligideal fortsat drømmen om at få flere rum og endnu mere plads. Men hvorfor er vi egentlig så begejstrede for store boliger? Og hvad skal der til, før vi begynder at drømme om mindre hjem?

Kig med hjemmefra og få inspiration til at indrette din bolig smartere, når Videncentret Bolius’ fageksperter giver gode råd til optimering af pladsen. 

Mere om danskernes boligstørrelse

Tid

Torsdag den 17. marts kl. 16.00-17.00

Særlig info

Husk også at tilmelde dig via linket, selvom du ikke kan deltage på dagen. Efter arrangementet modtager alle tilmeldte et link til det optagede webinar. Så kan du se det, når det passer dig til og med søndag den 3. april 2022.

Program

Kl. 16.00

  • Realdanias vært byder velkommen.
  • Formidlingschef Kristine Virén fra Videnscentret Bolius introducerer os til dagens tema: Hvorfor vi indretter os, som vi gør?
  • Videncenteret Bolius' fageksperter Tine Nielsen og Sarah Sonne giver gode råd til at få øje på og udnytte de ”skjulte” kvadratmeter. Vi skal høre om indretning af rum med flere funktioner, konkrete opbevaringsløsninger og meget mere. 
  • Eksperterne svarer på spørgsmål fra chatten.

Kl. 17.00 Tak for i dag!

Bliv medlem af Realdania

Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind