x

ONLINE kl. 8.30: Sådan får du en nem og naturlig have

Måske drømmer du også om, at en tur i din have vil føles lidt mere som at vandre i den vilde natur? Og at haven samtidig blev nemmere at vedligeholde? Kig med fra sofaen og spørg specialisterne, når haveeksperterne fra Videncentret Bolius fortæller, hvordan du med simple greb kan give flora og fauna mere plads i din have.

Arrangementet er afholdt

Dato 22. marts 2022

Tidspunkt
kl. 08.30 — kl. 09.30

Adresse
Arrangementet er tilgængeligt online for alle tilmeldte til og med 3. april


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
ONLINE kl. 8.30: Sådan får du en nem og naturlig have

Biodiversitet i haven: Sådan får du mere natur

Hækken, urterne og græsset får lov at gro, for biodiversitet og vilde haver er for alvor kommet i fokus hos de danske haveejere - og med god, klimavenlig grund. Samtidig med at den danske natur får mere plads i vores haver, får dyr og planter nemlig bedre betingelser for at leve og gro. Og indretning af haven kan endda være med til at opsamle vand fra kraftig regn og skybrud, så vi undgår oversvømmelse. 

Men er det let, pænt og praktisk? Og batter det noget i forhold til bæredygtigheden? 

Grib chancen for at blive klogere på vilde haver, når Videncentret Bolius’ haveeksperter sammen med formidlingschef Kristine Virén giver inspiration og gode råd til at skabe din egen naturlige have eller vilde hjørne i haven, der tiltrækker flora og fauna. 

Mere om biodiversitet i haven

Tid

Tirsdag den 22. marts 2022, kl. 8.30 - 9.30

Særlig info 

Du kan stille spørgsmål til Videncentret Bolius' haveeksperter direkte i chatten eller sende dine spørgsmål på forhånd til mitrealdania@realdania.dk.

Alle tilmeldte får tilsendt et link til optagelsen af arrangementet. Så kan du se eller gense alle pointerne, når det passer dig til og med søndag den 3. april 2022.

Program  

Kl. 8.30

  • Realdanias vært byder velkommen.
  • Formidlingschef Kristine Virén fra Videnscentret Bolius introducerer os til vilde haver.
  • Bolius' fagekspert Berit Rørbøl fortæller, hvad en vild have består af – og hvad du skal være opmærksom på. Du skal høre om populære arter og deres betydning for haven, og så giver eksperterne gode råd til, hvad du skal være opmærksom på i forhold til bl.a. jordtype og sollys.
  • Eksperterne svarer på spørgsmål fra chatten.

Kl. 9.30 Tak for i dag.

Bliv medlem af Realdania

Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind