x

Fra ballonhangar til rideskole

Den gamle ballonhangar på Islands Brygge fungerer i dag som rideskole. Hvorfor var der brug for en militær luftballon? Og hvordan omdanner man lige sådan en gammel træbygning til at huse heste og rideskoleelever? Vær med, når vi besøger et unikt stykke Danmarkshistorie. Vi udlodder i alt 40 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Rundvisning

Dato 26. oktober 2022

Tidspunkt
26. oktober 2022 kl. 14.00 - 15.00
26. oktober 2022 kl. 15.30 - 16.30

Adresse
Artillerivej 73
2300 KBH S

For medlemmer af Realdania

Fra ballonhangar til rideskole

Realdanias medlemsarrangement: Ballonhangaren

Vi besøger Ballonhangaren, der er blevet restaureret og renoveret af Realdania By & Byg med ypperste respekt for stedets historiske værdi og byggetradition.

Adresse 

Ballonhangaren, Artillerivej 73, 2300 København S

Tid 

Onsdag den 26. oktober 2022, kl. 14.00-15.00 og kl. 15.30-16.30

Særlig info 

Du kan kun ankomme til Ballonhangaren på cykel eller gående. Benyt stisystemet fra Artillerivej. Stedet er en aktiv rideskole, hvorfor der kan være meget smattet. Derfor opfordres alle til praktisk fodtøj. Som deltager skal man forvente noget aktivitet af børn og heste.  

Program 

Hold 1: Kl. 14.00-15.00

14.00: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Arkitekt og arkitekturformidler Dorthe Bendtsen viser Ballonhangaren frem og fortæller om dens historie og restaurering.

15.00: Tak for i dag!

Hold 2: Kl. 15.30-16.30

15.30: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Arkitekt og arkitekturformidler Dorthe Bendtsen viser Ballonhangaren frem og fortæller om dens historie og restaurering.

16.30: Tak for i dag!

Mere om projektet: Ballonhangaren

Den 100 år gamle ballonhangar på Islands Brygge i København er en af de eneste tilbageværende af sin slags i Europa. Den fredede bygning, som bærer vidnesbyrd om en ganske særlig epoke i dansk militærhistorie, har siden 2017 været en del af Realdania By & Bygs samling af ca. 60 historiske ejendomme.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 2. oktober 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 3. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind