x

Fut-fuuuuut! Veterantogtur i Lunderskov for hele familien

Kom med på besøg i den gamle remise Drejeskiven i Lunderskov, som er blevet istandsat af en flok glade veterantogsentusiaster. Vi kører en tur i veterantog, og så skal vi høre togførerne fortælle om damp, mekanik og Drejeskivens historie. Vi udlodder i alt 32 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 15. oktober 2022

Tidspunkt
kl. 12.00 — kl. 14.30

Adresse
Drejeskiven
Bakken 21
6640 Lunderskov


Lukket for tilmelding

Fut-fuuuuut! Veterantogtur i Lunderskov for hele familien

Realdanias medlemsarrangement: Veterantogtur i Lunderskov for hele familien

Vær med, når vi kommer på eksklusiv togtur i Lunderskov med foreningen Sydjylland Veterantogs togfører, der kan fortælle både om enkelte tog og lokomotivernes betydning for industrialiseringen i Danmark.

Adresse 

Drejeskiven, Bakken 21, 6640 Lunderskov

Tid 

 Lørdag d. 15. oktober 2022, kl. 12.00 - 14.30 

Særlig info 

Man kan parkere ved Bakken 21, 6640 Lunderskov. Drej ned til venstre ad grusvej. Husk påklædning efter vejret, da en del af arrangementet er udendørs

NB: Kom gerne i god tid, da mange gæster skal tjekkes ind.

Program 

12.00: Velkomst ved Realdanias vært.

  • Driftsbestyreren fortæller om Remisen i Lunderskov og om foreningen Sydjyllands Veterantogs arbejde med at istandsætte og renovere kulkranen og drejeskiven.
  • Togtur i veterantoget med togførere, der kan svare på vores spørgsmål om toget og dets historiske betydning for lokalområdet.
  • Vi får mulighed for at gå rundt blandt de forskellige tog og tale med fortællere fra foreningen Sydjyllands Veterantog.

14.30: Tak for i dag!

Mere om projektet: Drejeskiven

I Lunderskov, nær Kolding, vil en gruppe veterantogsentusiaster formidle historien om industrialiseringen ved at tilgængeliggøre og istandsætte et remiseområde til sin oprindelige form. Visionen er at kunne fremvise et sammenhængende, jernbanehistorisk arbejdsområde for veterantog. Remisen skal på sigt danne ramme om udstillinger, rundvisninger, demonstrering af maskinel, foredrag mv.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 2. oktober 2022, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 3. oktober.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind