x

Den Blå Planet: I havets dyb fra morgenstunden

Få morgenstunden i selskab med oddere, krabber og piratfisk. Søndag den 6. februar byder Danmarks Akvarium - Den Blå Planet - indenfor til oplevelser på havets dyb. Under dette eksklusive besøg har vi akvariet helt for os selv og kan i ro og fred gå rundt mellem de forskellige akvarier, bassiner og udstillingsområder. Den Blå Planets dygtige formidlere vil stå klar med gode fortællinger om de mange dyr. Vi udlodder i alt 50 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
6. februar 2022

Tidspunkt
kl. 08.30 — kl. 10.00

Adresse
Den Blå Planet
Jacob Fortlingsvej 1
2770 Kastrup


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Den Blå Planet: I havets dyb fra morgenstunden

Den Blå Planet

Realdanias medlemsarrangement: Den Blå Planet

Siden 2013 har Danmarks Akvariums bygning ligget på Amager, og det er Nordeuropas største og mest moderne akvarium. Bygningen er tegnet af 3XN og står som et vartegn, der er inspireret af en hvirvelstrøm, som suger folk ned i dybet.

Læs mere om projektet

Adresse 

Den Blå Planet, Jacob Fortlingsvej 1, 2770 Kastrup

Tid 

Søndag den 6. februar 2022, kl. 8.30 - 10.00

Særlig info 

Når arrangementet er slut, er deltagerne velkomne til at blive i Den Blå Planet og følge akvariets almindelige program.

Program 

08.30: Ved indgangen bydes vi velkommen af HIK, Den Blå Planets maskot

Vi får en intro til foreningen Realdania, og dernæst bliver vi præsenteret for alt det, vi kan opleve i løbet af formiddagen.

Aktiviteter og oplevelser i Den Blå Planet.

10.00: Tak for i dag! Arrangementets deltagere er velkomne til at blive i Den Blå Planet og følge akvariets almindelige program.

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 23. januar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 24. januar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind