x

Oplev italiensk glaskunst på Glasmuseet Ebeltoft

Tag hele familien med på opdagelse i det form- og farverige univers af glaskunst skabt af verdens bedste glasblæser, ’maestro’ Lino Tagliapietra, når vi besøger Glasmuseet i Ebeltoft den 27. februar. Børn og unge kan hente inspiration i de forunderlige udstillinger til at dekorere deres egne værker i workshoppen, pynte venetianske masker eller lave et smukt armbånd med Murano-perler. Vi udlodder i alt 25 x 4 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Tidspunkt
27. februar 2022 kl. 10.00 - 12.45
27. februar 2022 kl. 13.00 - 15.45

Adresse
GLASMUSEET EBELTOFT
Strandvejen 8
8400 Ebeltoft


Lukket for tilmelding

Se alle arrangementer
Oplev italiensk glaskunst på Glasmuseet Ebeltoft

Armbånd med murano-perler

Glasmuseet Ebeltoft

Realdanias medlemsarrangement: Glasmuseet i Ebeltoft

Glasmuseet i Ebeltoft kunne på sin 20 års fødselsdag den 28. juni 2006 indvie en stor moderne tilbygning tegnet af arkitekterne 3XN. Med tilbygningen har museet fået plads til særudstillinger, til udstilling af en større del af den permanente samling samt et arbejdende værksted. 

Læs mere om projektet

Adresse 

GLASMUSEET EBELTOFT, Strandvejen 8, 8400 Ebeltoft

Tid 

Søndag den 27. februar 2022 kl. 10.00-12.45 og kl. 13.00-15.45

Særlig info 

Der er gratis parkering på P-pladsen foran Glasmuseet.

Program

Hold 1

10.00: Velkommen!

Vi deler os i to grupper. Begge grupper får rundvisning i udstillingen MAESTRO – LINO TAGLIAPIETRA og tid i dekorationsværkstedet Glasuniverset.

Gruppe 1 med børnene går til Glasunivers på 2. sal og dekorerer en maske og laver armbånd, mens gruppe 2 går på guidet rundvisning i udstillingen MAESTRO – LINO TAGLIAPIETRA.

11.00-11.30: Muffins, kaffe/te & saft for Gruppe 2. Her er der også intro til foreningen ved projektleder Anne Helmer fra Realdania og mulighed for at stille spørgsmål om medlemsfordele osv. Herefter er Gruppe 2 færdige for dagen eller kan gå i Glasunivers og dekorere en maske eller lave et armbånd.

 
11.30 – 12.00: Muffins, kaffe/te & saft for Gruppe 1. Her er der også intro til foreningen ved projektleder Anne Helmer fra Realdania og mulighed for at stille spørgsmål om medlemsfordele osv. Herefter er der børnevenlig omvisning i udstillingen MAESTRO – LINO TAGLIAPIETRA og efterfølgende afrunding for Gruppe 1.

Kl. 12.45: Tak for i dag til begge grupper. I er velkomne til at blive på Glasmuseet for at se de øvrige udstillinger på egen hånd. Museet lukker kl. 16.00. 

 
Hold 2

13.00: Velkommen!

Vi deler os i to grupper. Begge grupper får rundvisning i udstillingen MAESTRO – LINO TAGLIAPIETRA og tid i dekorationsværkstedet Glasuniverset.

Gruppe 1 med børnene går til Glasunivers på 2. sal og dekorerer en maske og laver armbånd, mens gruppe 2 går på guidet rundvisning i udstillingen MAESTRO – LINO TAGLIAPIETRA.

14.00 – 14.30: Muffins, kaffe/te & saft for Gruppe 2. Her er der også intro til foreningen ved projektleder Anne Helmer fra Realdania og mulighed for at stille spørgsmål om medlemsfordele osv. Herefter er Gruppe 2 færdige for dagen eller kan gå i Glasunivers og dekorere en maske eller lave et armbånd.

14.30 – 15.00: Muffins, kaffe/te & saft for Gruppe 1. Her er der også intro til foreningen ved projektleder Anne Helmer fra Realdania og mulighed for at stille spørgsmål om medlemsfordele osv. Herefter er der børnevenlig omvisning i udstillingen MAESTRO – LINO TAGLIAPIETRA og efterfølgende afrunding for Gruppe 1.

Kl. 15.45: Tak for i dag til begge grupper. I er velkomne til at blive på Glasmuseet for at se de øvrige udstillinger på egen hånd. Museet lukker kl. 16.00. 

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 23. januar, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 24. januar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer. 

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind