x

Bymidtepuljen: Online informationsmøde

1. marts kan du blive klogere på muligheden for at søge støtte til jeres projekt gennem Bymidtepuljen, når vi holder online informationsmøde og spørgetid.

Arrangementet er afholdt

Dato
1. marts 2023

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 16.30

Adresse
Online

Arrangør
Realdania

Adgang for alle

Bymidtepuljen: Online informationsmøde

Foreløbigt program

15.00: Velkommen
Kristine Virén fra Videnscentret Bolius er dagens vært.

15.05: Introduktion til Bymidtepuljen
Astrid Bruus Thomsen fra Realdania giver en kort introduktion til Bymidtepuljen: Hvorfor har Realdania startet Bymidtepuljen? Og hvilke projekter kan få støtte?

15.15: Eksempler på bymidteprojekter
Ditte Marquard Jessen fra Realdania gennemgår en vifte af inspirerende projekter med forskellige bystørrelser, økonomi, organisering og tilgang til opgaven med at skabe liv i bymidten.

15.30: Sådan gjorde vi: To projektledere deler deres erfaringer
I Hirtshals er Danmarks første kunsthal for børn åbnet i et gammelt vod- og trawlbinderi på havnen. I Thisted har man genåbnet en gammel passage og opført et nyt samlingssted for byens fællesskaber i den gamle smedje. Projektlederne deler ders erfaringer og deler deres bedste tips til andre, der skal i gang. 

16.00: Spørgetid + Sådan søger du
Ditte Marquard Jessen fra Realdania giver en kort introduktion til ansøgningsprocessen og besvarer spørgsmål fra chatten.

16.30: Tak for i dag

Mødet bliver optaget og lagt på Realdanias hjemmeside efterfølgende sammen med en opsummering af de mest generelle spørgsmål og svar fra dagen.