x

Vandretur på Troldhedestien

Kom med på vandring på Troldhedestien langs den nedlagte jernbanestrækning gennem smuk natur fra Kolding til Dybvadbro Station, hvor der er mødesteder og oplevelser for alle. Deltag senest den 13. august i lodtrækningen om 30 x 2 pladser til arrangementet.

Arrangementet er afholdt

Dato
22. september 2023

Tidspunkt
kl. 16.30 — kl. 19.30

Adresse
P-pladsen over for skolen
Fynsvej 51
6000 Kolding


Lukket for tilmelding

Vandretur på Troldhedestien

Realdanias medlemsarrangement: Vandretur på Troldhedestien

Kom med på vandring på Troldhedestien langs den nedlagte jernbanestrækning gennem smuk natur fra Kolding til Dybvadbro Station. Undervejs fortæller projektkoordinator Karen Tønning fra Kolding Kommune og projektchef i Realdania Mette Elf om projektet Troldhedestien, hvor det er lykkedes med at inddrage udsatte borgere og borgere med diverse handicaps hele vejen rundt i udformningen og anvendelsen af projektet.

Adresse 

P-pladsen over for skolen, Fynsvej 51, 6000 Kolding 

Mødested: Vi mødes på p-pladsen mellem Park Hallen og Park Skolen, indkørsel fra Fynsvej ud for nummer 51. Se efter det store røde Realdania-flag.

Tid 

Fredag den 22. september 2023 kl. 16.30 – 19.30

Særlig info 

Vi skal gå knap 8 km, så husk fodtøj og tøj, der passer til en vandretur og vejret. 

Vi sørger for let en madpakke og en vand undervejs, men medbring gerne selv ekstra forsyninger efter behov og ved særlige ønsker eller allergier. 

OBS: Vi bliver kørt tilbage til startstedet i bus.

Program 

Kl. 16.30 Velkomst og indtjekning ved det angivne mødested. Når vi er samlet, går vi de første 2,3 km til Skovløberhuset.

  • Ved Skovløberhuset besigtiger vi de nye faciliteter, mens vi nyder de udleverede madpakker og får oplæg om, hvordan Troldhedestien blev til, og hvilke muligheder stien giver borgerne.
  • Vi går 2 km videre til Bramdrupdam og hører mere om denne del af Troldhedestien.
  • Dernæst går vi de sidste 3,4 km til Dybvadbro Station for at se de flotte sheltere, der ligger langs åen.
  • Vi bliver samlet op af bussen på p-pladsen ved Dybvadbro Station og kørt tilbage til udgangspunktet i Kolding.

Kl. 19.30 Tak for i dag!

Mere om projektet: Troldhedestien

En nedlagt jernbanestrækning er blevet omdannet til en rekreativ stiforbindelse med sheltere og opholdsrum, der forbinder byen og den gamle Dybvadbro Station.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 13. august 2023, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 14. august.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder.

Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest 24 timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind