x

Familiedag på Troldhedestien

Kom med på en aktiv lørdag for store og små, hvor vi udforsker Troldhedestien og besøger shelterne langs åen og madpakkehuset. Deltag senest den 18. september i lodtrækningen om 30 x 4 pladser til arrangementet.

Arrangementet er afholdt

Dato
23. september 2023

Tidspunkt
23. september 2023 kl. 10.00 - 12.00
23. september 2023 kl. 14.00 - 16.00

Adresse
Dybvadbro Station
Egtvedvej 134
6000 Kolding

Lukket for tilmelding

Familiedag på Troldhedestien

Realdanias medlemsarrangement: Familiedag på Troldhedestien

Oplev Troldhedestiens nye faciliteter langs den gamle jernbane i Kolding. Vi indtager de fine shelters langs åen og madpakkehuset på denne aktivitetsdag for store og små. Vi laver mad over bål og holder snitteværksted i den enestående natur ved den gamle nedlagte Dybvadbro Station, hvor de voksne kan blive klogere på ideerne og samarbejdet bag tilblivelsen af Troldhedestien. Og så får vi tips fra vinder af ”Alene i Vildmarken” 2020, Kim Krohn: Hvordan kan man klare sig på ene hånd ude i naturen?

Adresse 

Mødested: Ved madpakkehuset lige ved siden af Dybvadbro Station, Egtvedvej 134, 6000 Kolding.

Tid 

Lørdag den 23. september 2023, kl. 10.00 - 12.00 og kl. 14.00 – 16.00

Særlig info 

Der er p-pladser ved stationen. Tag tøj på efter vejret: Medmindre der er kraftig regn, er vi udendørs under hele arrangementet.

Mindre børn bør under hele arrangementet ledsages af en voksen - især ved aktiviteterne, som fortrinsvis henvender sig til børn i skolealderen.

Program 

Hold 1: Kl. 10.00-12.00

Kl. 10.00: Velkomst ved Realdanias vært ved madpakkehuset

  • Vi deler børnene i to hold, som starter med enten at gå i snitteværksted eller høre fortællinger ved bålet fra ’Alene i Vildmarken’-vinderen Kim Krohn. Halvvejs igennem programmet bytter vi aktivitet, og vi skal også nyde noget mad over bål undervejs.
  • Mellem de to aktiviteter er der oplæg for de voksne ved bålet ved udviklingskonsulent Karen Tønning fra Kolding Kommune om Troldhedestien.

Kl. 12.00 Tak for i dag!

Hold 2: Kl. 14.00-16.00

Kl. 14.00: Velkomst ved Realdanias vært ved madpakkehuset

  • Vi deler børnene i to hold, som starter med enten at gå i snitteværksted eller høre fortællinger ved bålet fra ’Alene i Vildmarken’-vinderen Kim Krohn. Halvvejs igennem programmet bytter vi aktivitet, og vi skal også nyde noget mad over bål undervejs.
  • Mellem de to aktiviteter er der oplæg for de voksne ved bålet ved udviklingskonsulent Karen Tønning fra Kolding Kommune om Troldhedestien.

Kl. 16.00 Tak for i dag!

Mere om projektet: Troldhedestien

En nedlagt jernbanestrækning er blevet omdannet til en rekreativ stiforbindelse med sheltere og opholdsrum, der forbinder byen og den gamle Dybvadbro Station. 

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest mandag den 18. september 2023, og vinderne får direkte besked på mail tirsdag den 19. september.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder.

Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest 24 timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind