x

Børglum Kloster - tusind års bygningsarv

Se, hvordan Børglum Klosters gamle hestestalde i dag danner en stemningsfuld ramme om et væld af kulturtilbud, når vi besøger klostret om eftermiddagen den 25. januar. Godsejeren viser rundt på klosteret og tager os med på en rejse gennem 1.000 års bygningsarv og lidt af familien Rottbølls slægtshistorie. Vi udlodder i alt 50 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato 25. januar 2023

Tidspunkt
kl. 15.00 — kl. 17.00

Adresse
Børglum Kloster
Børglum Klostervej 255 B
Børglum
9760 Vrå


Lukket for tilmelding

Børglum Kloster - tusind års bygningsarv

Realdanias medlemsarrangement: Børglum Kloster - tusind års historie

Vær med, når vi ser, hvordan fortiden er blevet bragt ind i nutiden på Børglum Kloster, der er blevet til lokal kulturmagnet. Vi skal både høre om transformationen af den gamle hestestald, vognporten og domkirken, som Realdania har støttet for at fremme en levende bygningskultur. Glæd dig til at høre om projekterne og mange andre nedslag i 1.000 års klosterhistorie.

Adresse 

Børglum Kloster, Børglum Klostervej 255 B, Børglum, 9760 Vrå

Tid 

Onsdag den 25. januar 2023 kl. 15.00-17.00

Særlig info 

Indgang gennem Klosterbutikken og videre over til Café Vognporten. Vi samles til intro i salen ved den broderede kopi af Bayeuxtapetet. Husk påklædning, der passer til vejret, for rundvisningen foregår delvis udendørs.

Program 

Kl. 15.00: Velkommen ved Realdanias vært i salen ved den broderede kopi af Bayeuxtapetet.

  • Vi deler os i to hold og går på rundvisning i henholdsvis Café Vognporten og på klostret.
  • Vi byder på en lille forfriskning.

17.00: Tak for i dag!

Mere om projektet: Børglum Kloster

På Børglum Kloster havde hestestald og vognport brug for grundig istandsættelse og en ny funktion. Målet var at gøre herregården til lokalsamfundets mødested og fyrtårn for at skabe opmærksomhed på lokalområdet.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest torsdag den 19. januar 2023, og vinderne får direkte besked på mail fredag den 20. januar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind