x

Arkitektur og rock'n'roll

Vær med den 7. februar, når folkene bag RAGNAROCK fortæller om, hvordan man skaber et rockmuseum i arkitektonisk verdensklasse i et gammelt industrianlæg. Med støtte fra Realdania har bydelen MUSICON i Roskilde fået sit eget nittebeklædte formidlingscenter for pop, rock og ungdomskultur. Vi udlodder i alt 60 x 2 billetter, og pladserne tildeles ved lodtrækning.

Arrangementet er afholdt

Dato
7. februar 2023

Tidspunkt
7. februar 2023 kl. 16.30 - 19.00
7. februar 2023 kl. 19.30 - 22.00

Adresse
RAGNAROCK
Museet for pop
rock og ungdomskultur
Rabalderstræde 16
Musicon
4000 Roskilde

Lukket for tilmelding

Arkitektur og rock'n'roll

Realdanias medlemsarrangement: Arkitektur og rock'n'roll

Med nitter på facaden og rød velour indendørs er der lagt op til ægte rock og rul i Rabalderstræde. Vær med, når vi besøger RAGNAROCK, Museet for pop, rock og ungdomskultur, der forener billeder, lyd og rumlighed i en samlet oplevelse af musikkultur og arkitektur. Vi skal høre om det dansk-hollandske arkitektoniske makkerskab og om museets musikalske kernefortælling. 

Adresse 

RAGNAROCK, Museet for pop, rock og ungdomskultur, Rabalderstræde 16, Musicon, 4000 Roskilde

Tid 

Tirsdag, den 7. februar 2023 kl. 16.30-19.00 og 19.30-22.00

Særlig info 

Nærmeste parkeringsplads ved museet finder du ved Pulsen 15, 4000 Roskilde - eller søg på Parkering Musicon Syd på din GPS.

Program 

Hold 1, kl. 16.30-19.00:

Kl. 16.30: Velkommen ved Realdanias vært og en lille forfriskning

  • Direktør for museumsorganisationen ROMU, Morten Thomsen Højsgaard fortæller.
  • Arkitekt og senior projektleder, Christian Sander fra COBE, fortæller om bygningen.
  • Vi deler os i to hold og går på rundvisning med arkitekten og i udstillingen. 
  • Holdene bytter.

Kl. 19.00: Tak for i dag.

Hold 2, kl. 19.30-22.00:

Kl. 19.30: Velkommen ved Realdanias vært og en lille forfriskning

  • Direktør for museumsorganisationen ROMU, Morten Thomsen Højsgaard fortæller

  • Arkitekt og senior projektleder, Christian Sander fra COBE, fortæller om bygningen

  • Vi deler os i to hold og går på rundvisning med arkitekten og i udstillingen

  • Holdene bytter.

Kl. 22.00: Tak for i dag.

Mere om projektet: RAGNAROCK

Roskilde har fået et museum, der har fokus på pop, rock og ungdomskultur. Museet er en del af en bydelen Musicon i Roskilde, hvor omdrejningspunktet er musikkens mangfoldighed.

Mere om projektet

Konkurrencebetingelser

Pladserne ved vores arrangementer fordeles ved lodtrækning. Deltagelse i konkurrencen skal ske senest søndag den 15. januar 2023, og vinderne får direkte besked på mail mandag den 16. januar.

Vi oplever, at mange medlemmer ønsker at deltage i vores arrangementer. For at give flest mulige medlemmer chancen for at deltage, har vi valgt at indføre en midlertidig karantæne for både vindere, der deltager i arrangementer og vindere, der udebliver uden afbud: Hvis man har vundet plads på et arrangement, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 45 dage efter, man udtrækkes som vinder. Hvis man udebliver fra et arrangement uden at melde afbud senest to timer før, vil man først kunne blive udtrukket som vinder igen 60 dage efter, man udtrækkes som vinder. Herefter kan man igen indgå i konkurrencer på lige fod med alle andre medlemmer.

Hvis et arrangement gentages flere gange på samme dag, kan man desuden kun tilmelde sig lodtrækningen på et af tidspunkterne. 

Påmindelse via SMS

Du vil modtage en SMS, hvis du har vundet konkurrencen. Realdania behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik. Vær særligt opmærksom på punkt 2.e og 2.f i persondatapolitikken, der vedrører deltagelse i arrangementer og konkurrencer. Hvis du har fået nyt telefonnummer, må du meget gerne give os besked via mitrealdania@realdania.dk.

Bliv medlem af Realdania

Du kan deltage i konkurrencen, hvis du allerede er medlem af Realdania. Boligejere kan blive medlem - det er gratis at være medlem og gratis at deltage i medlemsarrangementer

Læs mere om dine medlemsfordele

Meld dig ind